Getuigenissen Opleiding Loopbaancoach

“Ik heb mijn rugzak met ervaring kunnen aanvullen met nieuwe technieken, creatieve tools en soms ook net die ontbrekende schakel die ik nog miste op weg naar mijn (tussen)doel. Daarnaast heb ikzelf in mijn eigen spiegel leren kijken, de metafoor oefening was voor mij een 'eye-opener', ik kan niet wachten om mijn 'fragiel klavertje vier' te laten uitgroeien tot een 'onomstootbare wandelende boom' ;-)”
K. M.
“Creatieve, no-nonsense aanpak. Heel praktijkgericht. Waar voor je geld!”
Karlien V.
“Praktische opleiding, waar je onmiddellijk mee aan de slag kan! Veilige omgeving, comfort, maar je wordt ook positief gechallenged. Je wordt er gesoigneerd! Het eerst volgen van de integrale coaching essentials was een grote meerwaarde.”
Ann T.
“Veel technieken, grote variatie, openheid/gedrevenheid, veel praktijk tijdens de lessen.”
Koen S.
“Zeer gevarieerd, vele werkvormen. Kordate manier van coachen. Focus op VORM. Fijne lesgevers met expertise.”
Birgite G.
“Duidelijk onderscheid tussen adviseren en coachen. Technieken om meer vanuit de coachee te laten komen en die 'het werk' te laten doen vond ik top. Ik raad de opleiding zeker aan.”
Wendy L.
Career Advisor
“Sympathieke lesgevers. Verschillende technieken gezien, het was leerrijk.”
D. D.
“Inspirerende opleiding waarbij je uitgenodigd wordt om uit je comfortzone te komen. Een rijk en kleurrijk palet aan methodieken en technieken passeren de revue en vragen elk op hun beurt om een aantal vaardigheden en competenties.”
Sigrid V.
“De creatieve aan pak van coaching werkt zeer inspirerend. Coaching is veel meer dan het volgen van processen en technieken.”
Frank V.
“De trainers zijn doordrongen van hetgeen ze brengen, goeie praktijkvoorbeelden. Je komt zelf uit je comfort, wordt gestretcht en dat geeft inzicht. Lekkere catering, goeie syllabus, fijn dat schrijfmateriaal voorhanden is. Relaxe sfeer, bemoedigend, leuke deelnemers. Heel goed in te zetten in eigen praktijk.”
T. V.
“De opleiding loopbaancoach bij yourcoach is aan te raden omdat die voorbij de lijstjes en testjes gaat. Via creatieve en diepergravende oefeningen kom je tot de essentie, wat verandering kan creëren in de loopbaan.”
Loes
“Zeer gericht, to the point, geen gezever, tot de essentie, de max, ervaringsgericht. Zeer gedreven en kwaliteitsvolle, ervaren lesgevers. Ik zou morgen terugkomen.”
Stijn G.
“Degelijk gegeven en opgebouwde opleiding met hoge ‘teach what you preach’ waarde. De opleiding is uniek in zijn soort door de holistische benadering: zowel in methodieken als visie. Je leert hier als coach heel veel elementen te observeren en detecteren, en er praktisch mee aan de slag te gaan, met én zonder woorden! Verfrissend!”
Marian
“Zeer aangename locatie, losse, aangename, niet schoolse sfeer. Lesgevers zorgen zeer vaak voor eye-openers. Concreet en praktisch, de lesgevers geven zin in MEER.”
L. G.
“Ik kan jullie aanbevelen voor alle opleidingen. Structuur, dynamiek, gaat ook echt binnen. Trigger: Kom uit je hoofd, ga naar je lijf!”
Inge Q.
Coach
“Interactief, met passie gebracht. Je leeft de opleiding, genoeg tools, toffe setting.”
Dirk P.
Zaakvoerder
“Vakkenis! Vele oefeningen, zeer degelijke opleiding met heel wat basismethoden. Mooie warme feedback.”
Kathrien
Beleidsmedewerker
“Je krijgt vele modellen en oefeningen aangereikt, die je ook oefent. Je leert al doende. De afwisseling tussen de twee trainers Tom en Benjamin vind ik een echte meerwaarde.”
Chris V.
Coach en trainer
“Zeer gericht, goede oefeningen. Je wordt gedwongen uit je comfortzone te komen. Heel wat eye openers!”
Stefanie L.
HR medewerker
“Heel praktijkgericht, verschillende tools aangereikt. Heel bruikbaar in mijn functie, korte feedbackmomenten na elk gesprek.”
Eveline
Loopbaanbegeleider
“Dynamisch, concreet, fun, veilig!”
Mieke S.
Coach
“Veel oefenen. Lekker warm veggie middageten & fruit. Veel soorten oefeningen geleerd. Werken met flappen ipv powerpoint = goed. Gevoelsmatig: plukken van wat werkt, prikkelen. Beetje provocatief.”
L. B.
Vormingsmedewerker en coach
“Heel veel verschillende tools aangereikt gekregen. Vertrekken vanuit vraag van de coachee ipv een vast stappenplan. Goede coaches met veel ervaring. Inspirerende lessen.”
Patrick G.
“Heel leuke setting en sfeer, uitnodigend, no nonsense! Ervaren coaches die echt weten waarover ze spreken. Durven afwijken van structuur, heel praktisch, groepsdynamiek, oefening = essentieel, je leert echt bij. Goeie manier van feedback geven. Flipcharts en eigen nota’s zeer waardevol, sluit aan bij jullie open en praktische aanpak.”
Valentine
“Gevarieerde inhoud, mogelijkheid tot oefening.”
Stephanie, Loopbaanbegeleider/HR medewerker
“Zeer praktisch ingestelde opleiding met veel oefeningen. Al doende leert men, dit is zeer goede uitgangsbasis voor een opleiding. Ik neem alle tips mee die ik kreeg en ga deze zeker omzettenin acties.”
Peggy H., HR Consultant
“Ik heb enorm genoten van deze opleiding. Leerrijk voor mezelf. Waardevol om van de anderen te leren. Alle tools en technieken geven heel praktische bagage mee om mee te werken. Zeer sterk zijn de vele oefeningen tijdens de training en de stimulans om veel te oefenen. Toffe dynamiek door de twee stijlen van Tom en Benjamin, dit werkt goed voor mij.”
Petra D.
“Ik heb nog maar zelden zoveel bijgeleerd op zo’n korte tijd. Het was overweldigend, vaak confronterend, maar vooral verrijkend. Er was een fijne sfeer, vertrouwelijk, gezellig, maar ook uitdagend. Nu tijd om alles te laten bezinken en te rusten. Bedankt!”
Nathalie D.
Loopbaanbegeleider
“Inhoudelijk zeer sterk, goed gestructureerd, duidelijk. Concreet & praktisch. Goed omkaderd: catering, thee, koekjes,... Jullie laten ruimte voor ieders eigen visie/aanpak/stijl. Super!”
Florence M.
“De opleiding 'Loopbaancoaching' geeft je een aantal praktische technieken mee en wordt gegeven door 2 heel gepassioneerde mensen met kennis van hun vak. Er wordt tijdens de sessies heel veel geoefend waardoor je alles snel oppikt. Blijven oefenen is de boodschap!”
Charlotte G.
“De opleiding was zeer leerrijk. Door zoveel mogelijk op jezelf toe te passen was het allemaal heel duidelijk, maar tegelijk confronterend. De momenten van confrontatie zijn degene die mij het meest bijblijven.”
Claudia I.
Trajectbegeleider
“Enthousiasme van de lesgevers, leuke sfeer. Leuke methodieken. Blikverruimende opleiding. Onmiddellijk toepasbaar, praktijkgericht.”
Katrien
“Mooi spectrum meegekregen. Heel veel praktijk en vooral weinig blabla. Super meegevallen!”
Franky A.
Personeelsverantwoordelijke
“Krachtige opleiding gegeven door gedreven coaches die hun vak grondig onder de knie hebben. Een aanrader voor coaches in spe.”
Anne R.
“Een praktische to-the-point opleiding in een luchtig en ontspannen kader. Van bij de start voel je je deel van de YourCoach-familie, waardoor je ook na de opleiding blijft komen naar de intervisies, de café’s, gewoon omdat het plezant is.”
Veerle
“Ik geniet ontzettend van de praktische aanpak van Tom & Benjamin. Niet teveel nadenken, maar vooral doen. Op korte tijd krijg je een brede waaier aan technieken en toepassingen mee. En als kers op de taart is het ook nog een cadeautje aan jezelf!”
Ann S.
Category manager
“Zeer pragmatisch, to the point. Veel praktijk. Uitstekende trainers, complementaliteit.”
Johan T.
“De training is voor iedereen die verder wil gaan dan louter de theorie. Het is dankzij ’t constant challengen tijdens de praktisch ingerichte sessies dat je uit je comfortzone wordt gehaald en opgetild naar een nieuw/hoger niveau.”
Evert F.
“Een praktische opleiding waar je voluit kan gaan en mag oefenen met de aangereikte tools. Je krijgt vaak 2 inzichten door de diversiteit van de 2 toptrainers Benjamin en Tom.”
Jan B.
Bedrijfsleider
“Leerrijk, veel praktijkvoorbeelden, veilige leeromgeving, expertise lesgevers, leuke oefeningen. Goede opbouw, activerende werkvormen. Je leert heel veel bij over jezelf. TOPOPLEIDING.”
Els
Arbeidspsycholoog
“Jullie waren een bewuste keuze t.o.v. andere aanbieders, op voorspraak van een collega. Ik was op zoek naar een doelgerichte, strak geleide en onderbouwde opleiding.”
Bryan B.
“Theorie zeer goed onderbouwd met praktische tools en oefeningen. No-nonsense. Coaches spelen in op vragen van deelnemers. Verschillende insteken van verschillende coaches. Zeer aangename setting, zeer lekker eten!”
P. G.
“Heel praktijkgericht en interactief. De opleiding straalt positieve energie uit. Totaal niet saai.”
Evi D.
HR Consultant
“Professionele opleiding door een goed op elkaar in gespeeld duo. Toffe dynamiek – kritische feedback – diepgaande inhoud – bruikbare realistische oefeningen. Ik neem mee dat ik vooral moet doen + uitproberen en eigen drive aangeven. Down to earth aanpak met toepassingen die je in dagelijks leven ook kan gebruiken. Mooi kader – alles in evenwicht – aandacht voor details.”
Honor O.
“Goede structuur = houvast. Als coach kan je uit de verschillende oefeningen kiezen wat het beste bij je past. Kom graag terug.”
Marijke M.
“Interactief, innemend en positief confronterend. Dynamiek tussen trainers is inspirerend. Veerkracht werkt uitnodigend.”
Veronique B.
Zaakvoerder
“Concrete tools, bruikbare oefeningen. Heel leerrijk, praktisch en to the point. Dus doel bereikt!! Dankjewel.”
Evelien D.
“Interessante opleiding, zeer toepasbaar. Cursusonderdelen zitten goed in elkaar. Mooi overzicht. Certificatiedag geeft misschien wat stress, maar dit geeft meerwaarde. Je bent verplicht alles eens goed door te nemen en je leert veel uit de beoordeling bekijken van elkaar. Mooie omgeving, zeer mooie zaal en professionele lesgevers.”
Karen W.
“Naast een opleidingstraject is dit ook een persoonlijk traject geweest, veel meer dan ik had gedacht vooraf. De pragmatische aanpak is fantastisch. Ik kom terug... zeker en vast!”
Kiara T.
“Interessante technieken, praktijkgerichte training, no-nonsense en pragmatisch. Leuke, rustgevende setting. Zeker volgen! Echt de moeite!”
Mark G.
“De training doet je heel erg stilstaan bij jezelf en focust niet enkel op je vaardigheden als coach, maar ook op jezelf als mens. Ik voor mezelf heb enorme stappen gezet door deze training, heel veel gegroeid, heel veel van mij af kunnen gooien. De beste 1600 euro die ik ooit heb besteed!”
Katrien D.
Zaakvoerder
“Lesgevers met kennis van zaken die werken vanuit hun buikgevoel maar steeds met hoge kwaliteitsnormen in hun hoofd: TOP! Zeer hand-on training, actiegericht, veel methodieken die je onmiddellijk in de praktijk kunt gebruiken. Zeer motiverend om in grote, gevarieerde groep te werken. Duidelijke coachprincipes waarin ik me goed kan vinden.”
Lobke D.
Medewerker loopbaancentrum
“Ik heb technieken en skills geleerd door effectief in te oefenen (niet alleen via theorie) die mij het gevoel geven een nieuwe 'ambacht' beter te beheersen. Ik KAN iets wat ik daarvoor niet kon. Aangezien we geen rollenspellen speelden maar elkaar echt coachten, ben ik mezelf wel enkele keren tegen gekomen en ben ik gegroeid. Ik KEN mezelf nu ook beter (en op een opener, eerlijker manier).”
Kathleen
“De cursus is een TOP aanrader! Verrijkend en inspirerend voor iedereen die meer wil weten en leren over wat 'echte' loopbaanbegeleiding nu eigenlijk is. Tom en Benjamin zijn schitterende lesgevers met een hoog en tof energiegehalte. Ik zou zeggen: ga erheen en ervaar het zelf.”
Luc V.
Managing Director
“Duidelijke oefeningen, bruikbaar materiaal. Duo leerkrachten is een meerwaarde; principe van 'den dikken en den dunnen'. Humor is belangrijk voor mij. Vraagstelling: hierop werd duidelijk gewerkt. Via drop-box: communicatie.”
Sara
People Manager
“De opleiding is heel praktijkgericht. Telkens een kleine, theoretische insteek, maar vooral aandacht voor het praktische. We hebben een palet gekregen aan loopbaanbegeleiding tips en tricks.”
Lieve
Coördinator
“Eye opener tot en met! Zelf eindelijk in de goeie beweging geraken. Perfecte tijdsindeling. Ruimte voor eigen inbreng en groeiproces. Visueel sterk. Heb vorige week nog de opleiding aanbevolen aan een collega!”
Caroline C.
Team Manager
“Jullie dynamisme vind ik top. Jullie openheid in de manier hoe coaching toepasbaar is. Geen strakke benadering, wat voor mij zeer goed functioneert.”
Joyce P.
HR
“Een prachtige aanvulling op vorige opleidingen. Vanuit een brede basis toch loopbaan gericht coachen. De theorie wordt kort en bondig uitgelegd, waarna snel de nadruk kan gelegd worden op het oefenen. Ook in deze opleiding heb ik veel bijgeleerd, niet in het minst over mijzelf. Een dikke pluim aan Benjamin en Tom, die complementair lesgeven. Bedankt!”
Ben V.
Trainer
“Humoristische manier van lesgeven. Ontspannen en aangename sfeer. Beide lesgevers hebben een goede vakkennis en vullen elkaar goed aan. Ik vind het positief dat er intervisie dagen aangeboden worden. Geeft goesting!”
Melissa D.
Verpleegkundige
“Zeer intensieve opleiding in een open, gemoedelijke sfeer. Tom en Benjamin geven voldoende ruimte en vertrouwen en brengen de cursus heel vlot en speels over zonder dat de kracht en inhoud verloren gaat. Ondanks het een zeer specifieke opleiding is, wordt er voldoende opengetrokken en ontwikkel je meer zelfkennis. En heb je op het einde veel handvatten.”
Stephanie
Project Manager
“Een opleiding waarin het verloop, inhoud van een loopbaancoaching wordt gegeven, met veel variatie in methodieken. Er wordt met verschillende tools gewerkt. Ik zou jullie aanbevelen voor een concrete, praktische opleiding ivm loopbaanbegeleiding.”
Astrid
“Werken op maat van de groep, ze geven tijd voor ruimte en vragen. Duidelijke en bruikbare feedback. Goede balans tussen theorie en praktijk.”
R. O.
“Opleiding geeft mooie handvatten om als loopbaancoach aan de slag te gaan. Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. De lesgevers zijn zeer toegankelijk wat betreft vragen en komen zeer enthousiast over. Start uur is zeer positief. Geeft minder kans om te laat te komen voor mensen die van ver moeten komen.”
Katrien
HR Officer
“Veel oefenen in een veilig kader. Staan open voor feedback, voor verbetering: volgen nieuwe ontwikkelingen op. Weten waar ze mee bezig zijn en delen hun ervaring.”
Maxim S.
Coach
“Rijke opleiding boordevol technieken/methodieken die zeer actief worden gebracht.”
Liesbeth D.
Recruitment Manager
“Originele (loopbaan)coachtools die verhelderend werken. Heb veel geleerd.”
Veronique
“Beste Ben en Tom, Ik vind jullie een geweldig stel opleiders, heel complementair in energie en aanpak. Jullie brengen 'what's on the truck'. Ik beveel jullie aan voor de essentie, beweging, authenticiteit en voeling. Heel goede cursus en inhoud, weg van ballast, op weg naar balans.”
Geert V.
Coach
“Ik neem mee dat bewegen in een sessie werkt. Brengt energie, zet dingen in beweging. De vele technieken die aan bod komen zijn zeer goede handvatten, die je snel to-the-point laten komen. Mooie aanvulling, zelfs voor tijdens mijn therapiesessies. De opleiders weten waarover ze spreken. Tevreden over de cursus.”
Leila H.
Vertrouwenspersoon
“Mooie balans info/theorie en praktische oefeningen. Rustgevend, mooi, aangenaam kader. Diverse methodieken aangeleerd. Praktisch, concreet, niet te veel blabla. Persoonlijke toets bv. A-B-X model. Zeer mooi model en relevant voor de loopbanen/tendenzen de dag van vandaag. Verzorgd tot in de puntjes (middageten, inrichting).”
Jessica B.
Deskundige HRM
“Wat ik bijzonder positief vind aan de opleiding is de focus op het oefenen en onmiddellijk in actie brengen van de uitgelegde technieken. Geen focus op lange theorieën, wel actie! Na de opleiding weet je gewoon hoe je een loopbaancoaching in beweging kan brengen.”
Katja V.
Communicatiedeskundige
“De energie die uitstraalt vanuit Benjamin en Tom is super! De afwisseling tussen theorie en het praktisch gedeelte is zeer nuttig. Je ervaart direct welke tools, technieken je liggen. De theorie is belangrijk en er worden heel wat technieken besproken. Deze waaier aan tools maakt je klaar voor je volgende stap!”
M.
Zaakvoerder
“Heel intensieve, praktijkgerichte opleiding, die veel verschillende aspecten belicht (niet alleen loopbaan, maar ook verder gaat). Gegeven door twee zeer professionele trainers, en waar ik heel veel heb geleerd en energie heb uitgehaald.”
Katrien G.
“De aanstekelijkheid van de lesgevers wakkerde mijn enthousiasme en mijn leergierigheid aan. Het was een zeer boeiende opleiding die doorspekt was met de expertise van beide lesgevers. De enorme variatie aan oefeningen spraken mij enorm aan.”
Koert D.
“Deze cursus biedt inhoudelijk voldoende om zelf aan de slag te gaan als loopbaanbegeleider. Praktijk en ook de persoonlijke toets zullen het verschil maken.”
Florence
“Een coachstijl die op verschillende lagen werkt, die ook intuïtie toelaat. Niet louter technisch. Ze stimuleren je het beste in jezelf naar boven te halen. Je mag je "eigen" stijl ontwikkelen.”
Mieke
“Vooral de betrokkenheid van Tom en Benjamin tillen de opleiding naar een hoger niveau. Ze wordt met hart en ziel begeleid, dit zorgt voor een bijzondere leerervaring. Elk detail klopt!”
Eef P.
“Duidelijke, gestructureerde opleiding. Het gebruik van concrete oefeningen doet zin krijgen om ze in de praktijk toe te passen. Het enthousiasme van Tom en Benjamin werkt aanstekelijk en geeft zin om je verder te gaan verdiepen in de materie.”
Guy S.
“Goede combinatie theoretische achtergrond en praktische oefeningen, aangevuld met ervaringen van de trainers, in een open en aangename atmosfeer. Een inhoudelijke maar ook persoonlijke verrijking voor mezelf... Ik neem er veel uit mee. Tom en Benjamin: doe zo voort!”
Martijn G.
Outplacement Consulent
“Een mooie mix: (1) professionele trainers, praktische modellen, technieken, waarmee je onmiddellijk aan de slag kan en (2) realistische kijk.”
Dirk V.
Consultant
“Goede, gestructureerde aanpak. Veilige en vertrouwde omgeving. Open en warm karakter van zowel trainers als deelnemers.”
Silvia
“Als ervaren coach rond stress en burn-out, heb ik deze opleiding ervaren als een verrijking omdat het bekende inzichten en technieken in een ander perspectief heeft geplaatst. Men reikt nieuwe technieken aan die een meerwaarde betekenen voor mijn praktijk.”
Ann
Coach
“Praktisch, onmiddellijk inzetbaar, boeiend gebracht, comfortabele leersfeer. Kortom: de woensdagen werden een stukje 'thuiskomen'.”
Sabine M.
“Geen lijstjes, regeltjes, enquêtes, zoals je bij de meesten terugvindt. Heel creatieve manier om iemand op zijn loopbaanpad te begeleiden. Goed dat er eerst een aantal basis-coach-competenties werden meegegeven. Heel veel tools meegekregen waar we zelf onze mix van kunnen maken.”
I. V.
Coach
“Vlotte en enthousiasmerende leraren. Praktische aanpak. Open-minded, verrijkend en inspirerend. Deze opleiding geeft me een goede basis om vol vertrouwen mijn loopbaancoach skills in de praktijk toe te passen.”
Karel
“Professionele opleiding met authentieke attitude. Duidelijke tools die gekaderd worden.”
Nadia
Opleidingsverantwoordelijke
“Theorie niet te uitgebreid en sterke focus op de oefeningen. Dit is de beste manier om te leren en om zaken onder de knie te krijgen. Afwisseling tussen 2 totaal verschillende coaches/persoonlijkheden. Zeer goed prikkelniveau: veiligheid bleef behouden maar er werd toch uitgedaagd.”
Ilse
Coach
“Sterke opleiding, intensief en zeer aangenaam. Warme, zorgzame en goed onderbouwde en ervaren docenten. Inhoudelijk sterk en verdiepend, veel oefenkansen en diversiteit in werkvormen. Ik blik hier voor altijd met een zeer warm en dankbaar gevoel op terug.”
L. N.
Trainer & Coach
“Gevarieerd, veel verschillende methodes. Goede trainers die hun vak kennen. Fijne, vertrouwde sfeer. Goede mix van theorie en praktijk. Het blijft boeiend, nooit saai. Durven uitdagen.”
Eva
“Heel actieve opleiding met veel afwisseling. Boeiend om zelf uit te testen hoe het voelt en een goed leerklimaat om de kaders in te oefenen. Veel kaders en inhouden en voldoende ruimte om er je eigen ding mee te doen.”
D. P.
Trainer
“In beweging komen als coach. Mooi hoe al dan niet gekende modellen bruikbaar en in verbinding met loopbaancoaching worden gebracht. Fijne complementaire stijlen bij docenten: elk op hun manier inspirerend. Mooi hoe ook dynamisch ingespeeld wordt op wat uit de groep kwam. Hongerige magen werden attent gevuld. Ik beveel jullie met plezier aan.”
I. V.
Coach
“De dynamische, enthousiaste manier van lesgeven werkt inspirerend! Veel verschillende modellen om te kunnen gebruiken binnen loopbaancoaching. Het 6c model is een enorm goede kapstok.”
Tessa
“Eclectisch. Focus op 'wat werkt' in beweging brengen. Goede afwisseling theorie en oefeningen. Focus op dynamieken, niet op instrumenten. Persoonlijke aanpak, maar ook veilig voor de deelnemers.”
Bram
Diensthoofd HRM
“Helder én toegepast. Vanuit de buik, hart en hoofd. Heerlijke complete bloemlezing door professionals die weten waarover ze spreken. Uitdagende oefeningen.”
Sofie
“Zeer tof, zeer concreet en zeer praktisch! Zeker een aanrader.”
Joanna
Consulent Outplacement
“Gezellige, rustgevende sfeer. Ritme en beweging, blijft boeiend. Geen holle slogans, er zit structuur in de opleiding. Ik kom terug!”
Benoit
“Heel vlotte opleiding. Heel veel inzichten en technieken meegekregen waarmee we verder aan de slag kunnen. Het heeft mijn werk als coach veel structuur en tegelijkertijd vrijheid gebracht. Zeker een aanrader!”
S. B.
Coach
“Toffe, goede opleiding. Je leert er verder te kijken dan je neus lang is. We kunnen nu ook wel iets.”
Eddy
“Heel praktijkgericht, zeer dynamisch. Opleiding geeft tools & kapstokken om in de toekomst mee verder te werken. Verrassende combinatie van kennis, doorleefdheid, humor en authenticiteit.”
Joke
“Overzichtelijk, enthousiast en concreet gebracht.”
Anne
“Een coach-school met diepgaande roots in NLP en met trainers die perfect weten in te spelen op de maatschappelijke context van werk en diepgaande problematieken rond stress & burn-out niet uit de weg gaan.”
K. R.
Freelance HR Consulent
“Heel aangenaam. Goede opbouw. Ik neem mee de verschillende methodes om te coachen. Heb er voor mezelf ook veel uitgehaald, het doet je nadenken.”
S. G.
“Grote sterkte van YourCoach: de trainers staan zelf in het veld en door voorbeelden wordt alles heel concreet. Doordat Benjamin & Tom een eigen stijl hebben krijg je een mooie aangename synergie. De opleiding is een aanrader.”
Sophie
Zaakvoeder
“Praktische opleiding met gezonde mix tussen theorie en oefeningen. De opleiding geeft ook een klare kijk op jouw eigen loopbaan en op het einde van de rit krijg je zelf inzicht hoe hard je coach wil zijn.”
Sofie W.
HR Freelancer
“Het is een zeer interactieve en gevarieerde opleiding. Voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk. Een voordeel vind ik ook dat jullie met 2 zijn en elk een andere stijl hanteren. Dat stelt gerust.”
Sigrid D.
Coach
“Jullie kennen het vak en slagen er ook in om het over te brengen op een leuke en vooral leerrijke manier in een toffe omgeving.”
Patrick
Consultant
“To-the-point en interactief. Doe zo voort, je krijgt mijn aanbeveling.”
Kurt
“Ervaring van de coaches is zeker een pluspunt.”
D. V.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!