Gedragsanalyse

Groepstrainingen

Een goed functionerend team is de hoeksteen van het succes van de organisatie. Wanneer de teamleden de impact van hun eigen gedrag en dat van anderen beter begrijpen, kunnen performante teams worden ontwikkeld. Als basis van de groepstrainingen gebruikt YourCoach de individuele analyses van elk van de medewerkers. Aan de hand van deze profielen analyseren we de sterktes en beperkingen van de huidige teamleden.

Teams sneuvelen door onbeantwoorde behoeften, onopgeloste conflicten, persoonlijkheidsconflicten en gebrek aan vertrouwen. Door een beter inzicht en erkenning hoe elke persoon zich binnen het team gedraagt en op verschillende situaties reageert, kan hieraan verholpen worden. Zelfbewustheid is een stevige basis van een successvol team.

Groepstrainingen kunnen worden ingezet om teams beter te laten presteren, bij een re-organisatieproces, of een verandering in de teamsamenstelling.

Volgende onderdelen komen in de groeptrainingen aan bod:

  • Inzichten in het eigen gedragsprofiel
  • Inzichten in het gedragsprofiel van anderen (teamleden en klanten)
  • De erkenning dat verschillende teamleden ook een verschillende bijdrage leveren
  • Aanpassing van het gedrag om de teamefficiëntie te verhogen

Afhankelijk van de specifieke bedrijfsdoelstelling, stellen we een training op maat voor die perfect is afgestemd op de specifieke behoeftes van de groep en de afzonderlijke individuen.

Geïnteresseerd in gedragsanalyse?

Mail ons je vraag, we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden van gedragsanalyse en groepstrainingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!