Gedragsanalyse

GedragsanalyseIedereen beschikt over unieke gedragseigenschappen. Gedragseigenschappen zijn niet per definitie goed of fout. Een gedrag kan in bepaalde situaties passend of minder passend zijn. Meer of minder effectief dus.

Via de gedragsanalyse evalueert YourCoach het voorkeursgedrag van personen in hun werkomgeving. De analyse brengt de sterkten en zwakten van bestaande werknemers en teams in kaart, maakt profielen op van topmedewerkers, en stelt het ideale team samen. De gedragsanalyse kan daarnaast ook bij werving en selectie van nieuwe medewerkers worden gebruikt. Wanneer men de motivaties van de medewerkers kent, wordt ook de omgang eenvoudiger, het management doeltreffender en stijgt het rendement van een onderneming.

YourCoach maakt voor gedragsanalyse gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International, dat gebaseerd is op de DISC Profielen van Marston. Als gecertifieerd gebruiker hebben we toegang tot een online systeem waarbij in 8 minuten op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze het werkgedrag van personen geëvalueerd wordt. De Persoonlijke Profiel Analyse bestaat uit 24 groepen van vier beschrijvende woorden waaruit de kandidaat moet kiezen welk woord het best en het minst op hem van toepassing is. Elke groep van vier woorden heeft betrekking op één van de vier dimensies van het DISC Profiel: Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit.

De gedragsanalyse kan worden toegepast in zowel Individuele analyses als Groepstrainingen.

Via Thomas International beschikt YourCoach over een uitgebreid aanbod van rapporten die u helpen de gedragsstijl van medewerkers en kandidaten te begrijpen en evalueren.

Geïnteresseerd in gedragsanalyse?

Mail ons je vraag, we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden van gedragsanalyse en de Persoonlijke Profiel Analyse.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!