Enneagram Opleidingen

Enneagram Coaching OpleidingTijdens de cursus enneagram kom jij te weten welk enneagramtype je bent, en/of leer je ook anderen hiermee begeleiden. Door middel van online tests, groeps- en individuele oefeningen leer je over wat ieder type inhoudt en drijft, en vooral ook wat jouw type is en wat je daarmee kan aanvangen.

Wij bieden twee verschillende opleidingen enneagram aan. Ten eerste een workshop enneagram waarin de focus ligt op het ontdekken van jouw type en het in kaart brengen van je eigen ontwikkeling. Ten tweede een cursus voor professionals, die het enneagram als begeleidingsinstrument willen inzetten.

Workshop Enneagram: 3-daagse introductie

Ontdek de 9 enneagramtypes en hun varianten. Kom te weten wat jouw type is, en wat de volgende stap is in je persoonlijke evolutie.

Meer over de workshop enneagram

Enneagram Coach Opleiding: Begeleid anderen met het enneagram

Verfijn je kennis van het enneagram en leer deze doorgeven aan anderen in toegankelijke formats. Dit zowel één op één, als voor groepen.

Meer over de enneagram coaching opleiding

De opleiding enneagram: wat heb je eraan?

Het enneagram is een genuanceerde persoonlijkheidsindeling met een natuurlijke en harmonieuze indeling. De geschiedenis van het enneagram reikt duizenden jaren terug, en is vandaag nog steeds geldig. Het geeft niet gewoon een inzicht in je handelen zoals andere typologieën. Het reikt dieper, en geeft een heldere visie op je diepere drijfveren.

Tijdens de opleiding enneagram leer je zien wat jou eigenlijk drijft, wat je basisangsten en -verlangens zijn. Je ontdekt de sociale rol die je op jezelf neemt. Je relaties en conflicten komen in een ander daglicht te staan, want ze zijn gewoon een uiting van hoe de dynamiek van het enneagram jullie positioneert ten opzichte van elkaar.

Meer informatie over het enneagram en de enneagramtypes

De opleiding enneagram: Voor wie?

De opleiding ennegram staat open voor iedereen die duidelijke antwoorden wil. Verlang jij naar:

  • Minder frustratie en onbegrip, meer innerlijke rust en betere relaties
  • Een duidelijk kader voor omgang met anderen
  • Krachtig inzicht in diepere drijfveren
  • Tools om negatieve neigingen bloot te leggen en stil te leggen
  • Een aanvulling op je coach- en leiderschapsvaardigheden

Dan kan je hier je gading vinden.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!