Het enneagram, bron van wijsheid en geluk

EnneagramOp deze pagina over het enneagram vind je alles wat je nodig hebt om deze interessante tool (en jezelf) beter te leren kennen. Je kan bijleren over het Enneagram en de 9 Enneagram Types en een eerste inschatting maken van welk type jij bent.

Wat het enneagram zo bijzonder maakt is diens diepgang, en verrassende inzichten in de focus die jou tot werkelijke bloei kan laten komen. Je krijgt inzicht in conflictsituaties en patronen, die je met meer mededogen en succes kan aanpakken.

Pas het enneagram toe in je leven

Het enneagram biedt tal van mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel leven te ontwikkelen. Het geeft richting aan je projecten en stuurt bij waar je de mist in dreigt te gaan. Je kan privé meer te weten komen over de link tussen het enneagram en een van je doelen via Enneagram Coaching.

Wil je echt alles over het enneagram weten? Volg dan een van onze Enneagram Opleidingen. Begin met een introductie tijden de Workshop Enneagram, waarin je de types, hun variaties en gezondheidsniveaus leert kennen. Je leert ook jezelf grondig kennen.

Geef het enneagram door

Wanneer je klaar bent om je kennis en vaardigheden met het enneagram door te beginnen geven, kan je je komen bekwamen in de Opleiding Enneagram Coach. Hier leer je hoe je de kennis voer het enneagram doorgeeft, en krijg je praktische formats mee om te werken in privésessies of met groepen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!