E-mail marketing

E-mail marketingE-mail marketing is gelijkaardig aan direct mailing (mailings met de post), maar de regels verschillen toch aanmerkelijk. Het is bij beide essentieel een relevant en aantrekkelijk bericht te verzenden, en de boodschap op het juiste moment bij de bestemmeling te laten aankomen.

Wat verschilt is de manier waarop de mails toekomen en hoe ze gelezen worden. De inbox van mensen is vaak overvol, en een niet-relevante mail wordt snel genegeerd. U heeft maar even om u te bewijzen. Ook zijn er steeds meer spamfilters, die zelfs goedbedoelende mails tegenhouden. Als u niet op de contactlijst van je bestemmeling staat, loopt u het risico in de spambox terecht te komen.

Daarnaast ziet een electronisch bericht er helemaal anders uit dan op papier, en dus gelden er andere regels. De lay-out ziet er anders uit afhankelijk van het programma waarin de mail gelezen wordt; een mail in Hotmail ziet er bijvoorbeeld anders uit dan in Gmail.

“Tom en Ben zijn echte e-mail marketing professionals. Ze combineren aantrekkelijke teksten die aanzetten tot kopen met een professionele look voor de template, samen met een uitgekiende strategie voor de tijd van verzending en de onderwerpen van de e-mails. Na jaren de online business voor Nuance verzorgd te hebben, zijn ze nog steeds betrokken bij Nuance's e-mailstrategie.”
Steven Steenhaut
Senior Marketing Director EMEA Nuance

Creëer, lanceer en evalueer uw e-mail marketing

E-mail marketing is een krachtige marketing tool om met uw klanten of prospecten in contact te komen. U wil er natuurlijk voor zorgen dat u de juiste boodschap uitdraagt met uw design, copywriting, het onderwerp van de mail, en door ervoor te zorgen dat alle technische details in orde zijn. Mails in bulk verzenden is een delicate aangelegenheid; het is vaak balanceren op de lijn tussen gewenste mail en spam. Daarom is professioneel advies aan te raden.

YourCoach kan u helpen bij het opstellen en versturen van uw mailings, zowel grafisch als inhoudelijk. Voor het versturen van e-mails kunnen we u software of een partner aanraden die aan uw specifieke eisen voldoet.

Zelfs als u al actief bent met e-mail marketing kan YourCoach u bijstaan:

  • Advies bij bestaande ontwerpen, uw databank, het beheren en analyseren van statistieken.
  • Uw e-mails versturen via ons eigen e-mail platform.
  • Bedenken, creëren en uitvoeren van e-mail campagnes.
  • Uw e-mails in een nieuw jasje steken.
  • De teksten van uw e-mails (Subject line en body text) schrijven of bijschaven voor meer effect.

Offerte aanvragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Dan bespreken we uw project bij een kop thee. Of mail ons uw plannen. Dan zorgen we voor een passende offerte.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!