Onze visie

Onze bedoeling met YourCoach is niet enkel om 'ons in de markt te plaatsen', maar vooral om deel te nemen aan wat wij als een belangrijke maatschappelijke evolutie zien, naar meer bewustzijn en duurzaam leven.

Wij geloven op onze manier in een betere wereld en willen daarin gaan voor uitwisseling en samenwerking. Op ons eentje zijn we maar een bedrijfje, samen met jullie vormen we een levende gemeenschap.

Wat we bieden is meer dan gewoon opleiding en begeleiding; het is een manier van leven en werken die aan kracht wint naarmate er meer mensen bewust en samen mee bezig zijn. Het is niet alleen voor jullie zonde als we contact verliezen, maar ook voor ons. We willen meer momenten creëren om elkaar te ontmoeten, uit te wisselen, partnerschappen te laten ontstaan.

Wij willen mensen ondersteunen in het maken van hun eigen beweging. Dit via onze opleidingen en coachtraject, maar ook op informele momenten. Via marketingadvies, feedback op je producten of de presentatie ervan (websites, folders...), via oefenmomenten waarop je van een hele groep feedback kan krijgen.

Naarmate mensen verder ontwikkelen, willen we de mogelijkheid bieden om zich steeds meer te integreren in onze werking. Het is daarbij voor ons belangrijk dat het geven en nemen in balans is. Dat iedere stap die jij bij ons zet op zichzelf zinvol is, zonder dat er beloftes moeten gemaakt worden. Zo blijf je zelfstandig en kan je eigen beweging primeren. Als deze blijkt samen te vallen met de onze, dan kunnen we verder bekijken wat mogelijk is.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!