GROW wandelcoaching in de Bourgoyen te Gent

Voor veel mensen is een wandeling in de natuur, of gewoon buiten zijn, een verfrissende manier om zaken op een rijtje te zetten. De fysieke beweging gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van het bos of velden brengt mensen tot rust, en brengt klaarheid.

Wandelcoaching met YourCoach

GROW wandelcoachingWandelcoaching maakt gebruik van het helende en rustgevende effect van de natuur om nieuwe wegen in te slaan in je leven. Samen met de wandelcoach ga je de natuur in en leg je een traject af waarbij je je doelen definieert en een stappenplan opmaakt. De obstakels naar je doel worden geïdentificeerd, en je zal op nieuwe manieren bekijken hoe die obstakels achter je te laten.

GROW coachingsmodel

GROW coachingsmodelDe YourCoach natuurcoach volgt de stappen van het GROW coachingsmodel, dat in vier fasen van wens naar realiteit gaat. Dit gecombineerd met een wandeling op een van de mooiste plekken van Gent, de Bourgoyen-Ossemeersen, vormt een onvergetelijke ervaring. Iedere fase heeft een ijkpunt waar je een bepaalde opdracht zal uitvoeren. Uiteindelijk worden alle elementen samengebracht tot een onvergetelijk hoogtepunt.

Over de Bourgoyen-Ossemeersen

GROW natuurcoachingHet prachtige landschap van de Bourgoyen-Ossemeersen is een riviervallei, uitgeschuurd door de Leie, met vochtige meersen en veel sloten. Centraal ligt een zandige donk met daarop de historische Valkenhuishoeve, het enige gebouw op het hele domein. De Bourgoyen staan vooral bekend voor de grote aantallen watervogels die er jaarlijks aangetrokken worden. Ook de begroeiing is weelderig en divers. Een magische wandeling!

Praktische info

Een wandelcoaching duurt ongeveer 3 uur. Het natuurpark Bourgoyen-Ossemeersen ligt aan de rand van Gent en er is ruimschoots parkeermogelijkheid.

Op wandelcoaching met YourCoach?

Ga samen met Tom of Benjamin in de natuur wandelen en laat je begeleiden naar je doel. Contacteer ons vandaag voor meer informatie en beschikbaarheid.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!