Contactmomenten

Coaching ContactmomentenYourCoach doet meer dan coaching aanbieden; we werken ook actief mee aan het verspreiden van kwalitatieve informatie rond coaching, en het verlagen van de drempel voor mensen om zich te laten begeleiden door een professional. Daartoe organiseren we netwerkevents en informatieavonden.

Je kan ons ontmoeten op één van de onderstaande momenten of je kan ons rechtstreeks contacteren via het contactformulier of telefonisch op 09/335 62 04, van 9u tot 18u (maandag tot vrijdag).

YourCoach Café

Iedere maand op een donderdagavond organiseert YourCoach een netwerkavond voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke en/of professionele groei. Eerst komt er een spreker, daarna kunnen we gezellig napraten in de prachtige Zebrabar.

Lees hier meer over het YourCoach café

Info-avonden Integrale coaching

De opleiding Integrale Coaching is onze opleiding om coach te worden. Ze is gebaseerd op een combinatie van klassieke coaching, met intuïtieve, creatieve en vernieuwende formats. Een groot succes, en een onvergetelijke ervaring. Het begint op de demo-avond, waarop je ons en onze unieke aanpak kan leren kennen.

Lees hier meer over onze Info-avonden Integrale Coaching

MyCoachDay

MyCoachDay is een dag waarop je tientallen verschillende coaches kan ontmoeten, en verscheidene workshops bijwonen. Op die manier kan jij ontdekken welke coach bij jou past! Dit wordt in Gent georganiseerd door YourCoach en Centrum Open Mind, dus je kan ons daar live aan het werk zien.

Lees hier meer over MyCoachDay 2012

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!