Coaching voor managers

U herkent de situatie vast wel: u bent manager in een bedrijf en uw hoofddoel is resultaten boeken en liefst zo gauw mogelijk. Daar zijn uiteraard verschillende geschikte manieren voor, dus de vraag is dan: welke is de beste? Op dat vlak kan coaching voor managers u verder helpen.

De Management Coach helpt u om optimaal te functioneren op de werkvloer. Hij begeleidt u bij de keuze voor de juiste strategie aan de hand van verschillende technieken en inzichten. Samen probeert u de opbrengst te verhogen, maar ook te werken aan andere kwaliteiten waarover een goede manager beschikt.

Coaching voor managers bij YourCoach

Managercoaching leert u in een eerste plaats zelf coachen. U ontwikkelt een leiderschapsstijl die gericht is op resultaat: u kunt sneller en eenvoudiger zaken voor elkaar krijgen en de vooropgestelde doelstellingen met minder moeite bereiken.

Een belangrijke stap om een goede manager te zijn, is het open communiceren met uw personeel. Dat maakt Coaching voor managers net zo belangrijk: wat u wordt aangereikt heeft niet enkel te maken met de werkwijze waarop vooruitgang zal geboekt worden, maar houdt ook rekening met de medewerkers en brengt u bij hoe u hen kan blijven motiveren en aansporen. Management coaching zal u bijvoorbeeld aanleren om directer en effectiever te worden.

Coaching voor managers werkt met coachen die een grote kennis hebben van de gang van zaken. Ze verstrekken adviezen om te helpen waar nodig en zijn dus een onmisbare ondersteuning voor elke manager.

Management coaching is een overkoepelende coaching waarin ook elementen van people management en change management vervat zitten. Een ideale opleiding dus voor al wie zijn managersvaardigheden wil bijschaven en optillen naar een hoger niveau!

Op zoek naar Management Coaching?

We kijken ernaar uit u te begeleiden met coaching voor managers. Laat gerust iets weten via het contactformulier!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!