Getuigenissen

“Ik heb de coaching als heel verhelderend ervaren. Tijdens het traject liep ik tegen een aantal oude emoties op. Benjamin stelde zich op een dusdanige manier op dat ik ze eindelijk in de ogen durfde te kijken. Dat heeft me mijn eigen kracht doen voelen. Nu kan ik duidelijk zien hoe ik 'ongehinderd' mijn doel kan nastreven. Ik ben hiervoor zeer dankbaar!”
M. T.
“Toen ik de eerste keer bij YourCoach toekwam was ik volledig de draad kwijt. Ik kende mezelf nog amper en ik zocht wild om me heen om te weten wie ik was, wat ik kan en wat ik wil doen als beroep/roeping voor de rest van mijn dagen. Door de sessies te volgen kwam ik tot de conclusie dat ik met veel te veel bezig was en dat ik moet leren genieten van het moment. Ik heb ook geleerd om te zoeken naar wat IK leuk vind en niet wat andere mensen denken dat ik leuk zal vinden. Er waren ook bepaalde on-evenwichten in mijn familie en die zijn door deze sessies niet alleen uitgeklaard maar de verstandhouding is nu veel beter. Ik heb ontdekt wat mijn passies zijn maar ook wat ik absoluut niet wil. De uiteindelijke richting waar we samen op uitgekomen zijn is er één waar ik absoluut achter sta maar ik weet ook dat er nog wat werk aan de winkel is eer ik ze zal kunnen waarmaken. Ik ben veranderd in mijn denken en ik zie nu de mogelijkheden. Ik weet nu wat er ECHT telt in mijn leven en ik kan in functie daarvan mijn toekomstig pad uitstippelen.”
Kenneth V.
“De sessies waren erg hands-on, ik nam er meteen praktische tips uit mee. De coach gaf duidelijke opdrachten/voorbereidend werk mee, maar tijdens de sessies was er vooral veel tweerichtingsverkeer. Ik had nooit het gevoel dat ik naar iemands 'lesje' zat te luisteren.”
T. W.
“Bedankt voor het luisterend oor, de analytische kijk, het herkennen van terugkerende patronen, zowel in het privé leven als op professioneel vlak, de concrete oplossingen, het duwtje in de rug om bepaalde stappen te zetten en vooral voor de gouden tips om gebeurtenissen in het verleden te verwerken en deze in de toekomst aan te kunnen. En dit allemaal in 3 sessies!”
N. V.
Leerkracht
“Wil gewoon nog even zeggen dat de sessie van vrijdag echt wel een serieuze openbaring was. Het frustreerde mij al héél lang dat ik wist dat ik een blinde vlek had en ze maar niet vond ondanks alle jaren van therapieën en begeleidingen. Ik zie ze nu heel duidelijk en helder, zo stom dat ik ze niet eerder zag want ze is eigenlijk gewoon zo simpel. Niet moeilijk dat contact al heel mijn leven zo vermoeiend is voor mij. Je toch wel iets andere aanpak heeft dus nog meer gewerkt dan anders :-). Het is al goed merkbaar in mijn contact met mensen in het algemeen. Sommigen van hen zullen wel niet zo blij zijn met de verandering, maar soit dat is dan de verdere opkuis die nog nodig was :-).”
K. V.
“Benjamin, je hebt me laten inzien dat het belangrijk is om mijn energiepeil in de gaten te blijven houden. De coachsessies waren voor mij een start om de zaken die op me afkomen anders te gaan bekijken. Ik stel me sinds kort de vraag 'wat wil ik' en niet meer 'wat wil de andere'. Ik voel dat deze stretch me sterker maakt.”
Carl D. G.
“Yourcoach is een echte aanrader voor wie een loopbaanbegeleiding op maat nodig heeft! Benjamin kan echt luisteren en door zijn positieve feedback kan ik vooruitgaan en de juiste beslissingen nemen.”
Jezabel R.
“1 sessie met Benjamin heeft de drempel tot ondernemingschap zodanig verlaagd, dat ik nu eindelijk (al is het voorlopig in bijberoep) gestart ben met wat ik graag doe! Soms zit je van te dichtbij op een berg "problemen" te kijken om er nog te durven over stappen.”
Damien B.
Zaakvoerder
“Zeer positieve ervaring. Effectieve en diepgaande coaching zonder het gevoel te hebben dat je bij de psychiater zit. Concrete en duidelijke aanpak. Aanrader!”
Elisabeth D.
“Ik was zeer enthousiast over de ene gedane sessie en zou het dan ook aan iedereen aanraden, wat ik dan ook heb gedaan.”
Ludwig D.
Regisseur
“Tom stelde concrete vragen om door te dringen tot de kern van het probleem waar ik mee worstelde. Hij hield me ook figuurlijke spiegels voor zodat ik ook meer inzicht kreeg in mijn eigen handelen en zelf stappen kon zetten om daar iets aan te doen. Op deze manier loste het probleem zich op en ervaar ik nu ook minder stress tijdens het werken.”
Nancy
“Coaching bij YourCoach is effectief. Als ik een knoop moet doorhakken over iets waar ik blijf over piekeren, gebruik ik een techniek die ik van Tom leerde. Het enthousiasme van zijn coaching is opvallend. De gebruikte NLP-technieken zijn ook een meerwaarde.”
Ronny V.
Vertegenwoordiger
“Je gaat op een totaal andere manier naar je eigen problematiek kijken. Inzichten die je nooit eerder maakte worden bovengehaald en daarnaast mag ik wel zeggen dat het me heel wat stof heeft gegeven om zelf mee aan de slag te gaan.”
Kevin
Logistiek bediende
“Een wending in je carrière is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dankzij de coaching kon ik een aantal opties uitsluiten en me richten op mijn nieuwe focus. Een aanrader voor al wie op zoek is...”
Griet A.
Zaakvoerder
“Het is goed om eens een externe reflectie te hebben op je situatie. Door de oefeningen moet je nadenken over zaken die je voor je uit blijft schuiven. Het zit hem echter vaak in de details en deze ken je pas als je er energie in stopt.”
Eric P.
Manager
“De eerste sessie was vrij direkt qua analyse en ik stond versteld hoe snel iemand tot de kern van de zaak kwam.
Die analyse was to the point en diende niet meer te worden 'gefinetuned', dit gaf me inzichten in mezelf - dingen die ik uit mezelf niet kon verwoorden werden nà anderhalf uur door een 'wildvreemde' tot op het bot gefileerd. Ik vond dit verbijsterend - én (vóoral) positief. Tom heeft me laten inzien dat ik zélf een grens moest overschrijden. De sessie bracht me inzicht, positivisme om een kern in mezelf te ontsluiten.
No ice-olation - let's go let's go let's go!”
Sam L.
Verkoper
“Enkele jaren terug kwam ik op het spoor van Yourcoach. Aanvankelijk was het eerder een persoonlijke ontdekking. Ik wilde mezelf even testen en kijken hoe zo'n coaching verliep... benieuwd wat ik er zou uit leren. De sessie was erg geslaagd: ik had na één sessie al een heel stappenplan uitgewerkt voor de maanden erna; een persoonlijke doelstelling dus.

En het moet gezegd: het heeft me toen een nieuwe 'input' gegeven. Ik kon enkele zaken beter uitstippelen. Meer dan een jaar later heb ik dan ook terug aangeklopt bij Yourcoach. Dit keer was de insteek vooral professioneel. Er moest iets gaan veranderen, alleen miste ik 'iets'.

Ik wilde mijn zaak een nieuwe wending geven, maar liep verloren in een teveel aan ingevingen. Er diende zich een nieuw plan aan – of beter enkele zakelijke ideeën.

Mijn geplande heroriëntering werd na enkele coachsessies beter gestructureerd. Door het enthousiasme en de professionaliteit van mijn coach heb ik een realistisch, helder plan kunnen opstellen en vooral ook waarmaken.

Het resultaat: mijn zaak heeft meer 'élan' gekregen en ik sta een stuk sterker in mijn schoenen. De werkwijze van YourCoach heeft me echt geholpen om vlot door deze periode heen te bewegen.

Systematisch kreeg alles vorm en werd er gefilterd in mijn 'kluwen van ingevingen'. Zodoende heb ik meer energie om aan de klanten door te geven en komt het geheel ook professioneel over. ONE maakt voortaan écht elk eentje uniek! Oprechte dank aan 'My Coach Benjamin'!”
Kurt De Munter
Zaakvoerder
“Coaching heeft me op een compleet andere denkpiste gebracht! Ik heb geleerd de zaken niet al te snel negatief te omkaderen.”
L.
“Ik heb een hele transformatie meegemaakt. Ik gebruik mijn anker nog dagelijks en sta eindelijk weer recht in het leven.”
S.
“Alles op een rijtje zetten: dat is precíes wat ik nodig had. Deels zelfs onbewust. Gewoon stap voor stap, van die meest evidente vraag tot die uiterst lastige doch eenvoudige. Zo natuurlijk voelde het aan dat ik me moeiteloos liet meeleiden... en dat loonde. Snel! Schrappen op dat verlanglijstje en er gewoon nieuwe op plaatsen, wat een fenomenaal krachtig gevoel.”
E.
“Eén van de dingen die ik bij Benjamin geleerd heb is dat na je doel meteen de beschouwing volgt in welke mate het realistisch is, wat je opties zijn en dan uiteindelijk of je de prijs wilt betalen ervoor. Hij heeft veel oog voor welk soort coaching je nodig hebt als cliënt, en durft het zelfs aan feedback te vragen over zijn eigen coaching. In conclusie: je krijgt op korte termijn meer helderheid in wat je zelf wilt (of misschien accurater: hoe je zelf bent) en wat dat betekent voor je.”
J.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!