Workshop persoonlijke ontwikkeling volgen?

Dit is een workshop persoonlijke ontwikkeling die je echt moet gevolgd hebben! Tijdens deze tweedaagse gebruiken we de technieken uit de vier verschillende aspecten van de menselijke beleving – het mentale, emotionele, fysieke en spirituele.

Workshop persoonlijke ontwikkeling Opleiding Integrale Coaching

Je krijgt dus een complete ervaring. Waar het mentale tekortschiet, kan je je lichaam een nieuw patroon aanleren. Waar je emotioneel onvermogend wordt, kan het spirituele je helpen helder te zien.

Gedurende de vier halve dagen van de workshop persoonlijke ontwikkeling doorlopen we deze vier aspecten voor jouw uitdaging. Je hoeft je dus niet meer af te vragen welke cursus goed is voor jou: deze geeft het je allemaal.

Workshops persoonlijke ontwikkeling: helpen ze?

Je kan je afvragen of twee dagen genoeg zijn om je hele leven te veranderen. Het is zoals bij sport: één keer trainen maakt je geen topsporter. Niet dus; maar het kan wel de kentering zijn.

Voor mensen die al andere workshops persoonlijke ontwikkeling gevolgd hebben, kan het bepaalde lessen weer helder maken, of de volgende kleine stap betekenen in hun proces. Het is sowieso een must voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is om zich regelmatig nog eens onder te dompelen in een workshop.

Niet zomaar een workshop persoonlijke ontwikkeling

Aan onze workshop persoonlijke ontwikkeling is meer verbonden. Onze filosofie is mensen snel en efficiënt te coachen, en ook aan anderen te leren hoe ze snel en efficiënt kunnen coachen. Deze workshop persoonlijke ontwikkeling is nog maar het Experience Weekend van een volledige opleiding!

Heb je na deze workshop dus de smaak te pakken, dan kan je je altijd inschrijven voor een van de andere modules van de opleiding persoonlijke ontwikkeling. Daarin leer je in enkele minuten doordringen tot de essentie van een probleem, en de gepaste interventie toepassen.

Inschrijven voor de workshop persoonlijke ontwikkeling?

Workshop persoonlijke ontwikkelingWe kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens een van de leerrijke modules van de workshop persoonlijke ontwikkeling Opleiding Integrale Coaching. Bekijk de praktische informatie, neem deel aan een demo-avond of schrijf je in voor een van de modules van de workshop persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!