Master Class Wandercoaching

Integrale Coaching WandercoachingWandercoaching is, in het kort, coaching in de natuur. Het is meer dan wandelcoaching: via creatieve en systemische invalshoeken, gecombineerd met klassieke gesprekstechniek en een sterke houding van 'niet-weten', leer jij als coach datgene zich te laten ontplooien wat zich op het moment aandient.

Het resultaat is een bijna magisch proces, waar de dingen als vanzelf naar de diepte van de vraag gaan, en daar een antwoord vinden in de vorm van een nieuwe beweging. De natuur wordt je bondgenoot om samen met je coachee duurzame verandering te brengen.

Deze methode werd ontwikkeld door Shana Cornelis, Wandercoach voor ondernemers. Haar liefde voor natuur bracht haar ertoe buiten te gaan met haar klanten, en Integrale Coaching toe te passen in een externe setting.

Over Wandercoaching

Tijdens deze Master Class trekken we gedurende 2 dagen de natuur in om de kracht van Wandercoaching te ontdekken. Via concrete oefeningen en coachgesprekken in de natuur leer je de technieken en attitudes van Wandercoaching. Het is een ervaringsgerichte opleiding in de werkelijke coachomgeving. Zoals gewoonlijk ervaar je het aan den lijve en krijg je het in de vingers via concrete oefeningen.

Master Class Wandercoaching Programma

Getuigenissen

“Deze opleiding zet de praktijk van het coachen in een heel nieuw daglicht. Wandercoaching gebeurt vanuit een creatieve-intuïtieve invalshoek of houding. Daarbij worden alle elementen die op dat moment aanwezig zijn in de natuur maximaal ingezet en benut. Het lichaam en het gevoel spelen samen met de natuur (in brede zin) de hoofdrol.”
Marianne C.
“Intense en leerrijke opleiding, blijft in je kleren hangen.”
Binke H.

Lees hier meer getuigenissen van de opleiding Wandercoaching.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!