Over de lesgevers

Benjamin Ball

Benjamin Ball, MCC (Master Certified Coach)

Benjamin is een dynamische trainer en scherpzinnige coach. Hij bezit een unieke combinatie van confrontatie met een verrassende zachtheid. Hij blinkt uit in technische vingervlugheid en het aanvoelen van waar de essentie van een vraag werkelijk zit. Met een ontstuitbare leergierigheid en creativiteit werkt hij aan steeds betere manieren om mensen in contact te brengen met hun essentie en de realiteit van hun situatie. En vooral: om ze in beweging te krijgen.

Zijn manier van lesgeven is helder en gericht op het werkelijke aanleren van vaardigheden en houdingen. Hij legt uit, toont voor, zet je aan de slag. Hij werkt vanuit zijn eigen coach- en persoonlijke ervaring, en kent ook veel van de bekende coachliteratuur, - scholen en persoonlijkheden.

Joke Vander Laenen

Joke Vander Laenen

Joke is een authentieke en doortastende trainer & coach met stevige ervaring in verschillende sectoren. Zo werkte ze meer dan 15 jaar bij Kluwer Uitgevers en bij Telenet, als communicatie-expert, leidinggevende, trainer en coach. Ze kent dus de zoektocht naar zelf authentiek blijven, samenwerken en -leven, én resultaten boeken.

'Now, as you graduate to begin anew, I wish that for you: Stay hungry, stay foolish.' - Steve Jobs

Joke is gecertificeerde Integrale coach, Master Practitioner NLP en volgde talloze andere Masterclasses. Ze blijft zich bijscholen in binnen- en buitenland, want ze is voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten en verfrissende invalshoeken. Daardoor blijft haar trainingsaanpak in beweging en sprankelend inspirerend.

Als trainer combineert ze een stevige, theoretische onderbouw met een directe, open en speelse stijl. Deelnemers houden van haar gedurfde en verrassende aanpak die 'blijft plakken’. Joke heeft een warm hart voor de zoekende mens, en een bijzondere neus voor wat er in een groep leeft. Ze creëert samen met de deelnemers een unieke en onvergetelijke leer-ervaring voor het leven.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!