Voor wie?

Of je nu zelfstandige coach wil worden, leidinggevende of ondernemer bent, of vaak met mensen in contact komt; deze opleiding geeft je een mix van houdingen en tools mee waarmee jij jouw relaties en uitwisselingen een ingrijpend constructievere draai geeft.

Onze deelnemers zijn een boeiende mix uit allerlei sectoren: zorg, bank, kunst, business, HR… en dit in allerlei functies: zelfstandigen, coaches, werknemers, leidinggevenden... man en vrouw, jong en oud.

Wat hen verenigt is dat ze op zoek zijn naar iets concreet en effectief. Ze zijn bereid naar zichzelf te kijken en uitgedaagd te worden, om via hun eigen groei ook anderen op hun pad te begeleiden.

Essentials

Voor iedereen is de Essentials een confronterende en vooral versterkende (levens)ervaring. Het effect ervan dringt diep door, tot in jouw wortels. Je raakt doordrongen van een transformerende kijk op de zaken van waaruit je automatisch anders handelt.

Voor beginnende coaches is de Essentials die ideale startbasis. Je ontdekt je eigen patronen en valkuilen, en die van anderen. Je leert houdingen en technieken aan die een onmiddellijk effect hebben op je gesprekken en relaties.

Voor ervaren coaches is dit een prikkelende en pragmatische manier van kijken naar persoonlijke begeleiding. We werken met houdingen en modellen die je nergens anders vindt, en geven een verfrissende twist aan heel wat bekende technieken.

Meer over de Essentials

Professional

De Professional is voor mensen die reeds één of meerdere coachopleidingen volgden of die coachervaring hebben. Je ontdekt nieuwe technieken en invalshoeken, en exploreert het spannende gebied van het niet-weten. Je maakt je diepzinnige houdingen eigen die je comfort en kracht geven in coachgesprekken.

Je bouwt je eigen begeleidingsstijl (verder) uit, en welke sector je ook zit. Je wordt doorheen de opleiding begeleid om jezelf achteraf krachtig en helder neer te zetten in jouw professionele omgeving.

  • Mensen die reeds begeleiding bieden: interne en externe coaches, psychologen, therapeuten...
  • Trainers en opleiders die interactiever en diepgaander met hun groepen willen werken

Meer over de Professional Programma

Master Classes

Onze Master Classes worden gegeven door meesters in hun vak. We nodigen specialisten uit die hun expertise met jou delen. Dit is voor:

  • Coaches die een nieuw niveau willen bereiken
  • Geïnteresseerden die een internationale meester aan het werk willen zien
  • Leidinggevenden die een nieuw perspectief zoeken

Meer over de Master Classes

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!