Voor wie?

Of je nu zelfstandige coach wil worden, leidinggevende of ondernemer bent, of vaak met mensen in contact komt; deze opleiding geeft je dé houdingen en tools mee waarmee jij jouw relaties en uitwisselingen een ingrijpend constructievere draai geeft.

Onze deelnemers zijn een boeiende mix uit allerlei sectoren: zorg, onderwijs, bank, kunst, business, HR... en dit in allerlei functies: zelfstandigen, werknemers, leidinggevenden... man en vrouw, jong en oud. Ook actieve coaches, therapeuten, psychologen en andere begeleiders komen bij ons terecht voor onze unieke aanpak.

Wat hen verenigt is dat ze op zoek zijn naar iets concreet en effectief. Ze willen méér dan de klassieke schoolse stijl, ze willen iets écht dat een verschil maakt. Ze zijn bereid naar zichzelf te kijken en uitgedaagd te worden, om via hun eigen groei ook anderen op hun pad te begeleiden.

Essentials

De Essentials is veel meer dan een basis coachopleiding; het is een ervaring op zich! Je wordt geconfronterend met je eigen patronen en veronderstellingen over groei, doelen, coaching en krijgt versterkende en verrassende houdingen mee. Het effect ervan dringt diep door, tot in jouw wortels. Je raakt doordrongen van een transformerende kijk op de zaken van waaruit je automatisch anders handelt.

Voor beginnende coaches is de Essentials die ideale startbasis. Het is ook deel 1 van onze ICF-gecertificeerde ACTP-opleiding. Je ontdekt je eigen patronen en valkuilen, en die van anderen. Je leert houdingen en technieken aan die een onmiddellijk effect hebben op je gesprekken en relaties.

Voor ervaren coaches is dit een prikkelende en pragmatische manier van kijken naar persoonlijke begeleiding. We werken met houdingen en modellen die je nergens anders vindt, en geven een verfrissende twist aan heel wat bekende technieken.

Voor leidinggevenden is het een andere manier van omgaan met medewerkers. Je leert wérkelijk hoe je de antwoorden en het initiatief uit je mensen kan laten komen. Je leert een vertrouwensband opzetten, en tegelijk ook confronteren zonder aan geloofwaardigheid en verbinding in te boeten.

Meer over het Essentials Programma

Professional

De Professional is voor mensen die reeds één of meerdere coachopleidingen volgden of die coachervaring hebben. Je ontdekt nieuwe technieken en invalshoeken, en exploreert het spannende gebied van het niet-weten. Je maakt je diepzinnige houdingen eigen die je comfort en kracht geven in coachgesprekken.

Het is het tweede deel van onze ICF-gecertificeerde ACTP-opleiding. Na het succesvol afronden van deze opleiding krijg je, naast je diploma Integrale Coaching Professional, ook het internationaal erkende ACTP-certificaat op PCC-niveau.

Je bouwt je eigen begeleidingsstijl (verder) uit, en welke sector je ook zit. Je wordt doorheen de opleiding begeleid om jezelf achteraf krachtig en helder neer te zetten in jouw professionele omgeving.

Deze opleiding is enkel voor mensen die reeds de Essentials volgden (of een vergelijkbare ervaring kunnen aantonen):

 • Interne en externe coaches, psychologen, therapeuten...
 • Trainers en opleiders die interactiever en diepgaander met hun groepen willen werken

Meer over het Professional Programma

Coachen in Organisaties

Iedereen die met mensen werkt en via coaching meer verbinding en resultaat wil creëren:

 • Artsen, therapeuten, kinesitherapeuten en andere vrije beroepen.
 • Leidinggevenden zoals HR Business Partners, Project Managers en Coördinatoren.
 • Zaakvoerders en Executives.
 • Trainers, Leraars en Facilitatoren.
 • Account Managers en Verkopers.
 • Woordvoerders en Bemiddelaars.
 • Vertrouwenspersonen en Ombudsmensen.
 • ...

Deze opleiding is een aanvulling op de Essentials, waar mensen onze unieke coaching-methode aangeleerd hebben.

Meer over Coachen in Organisaties

Master Classes

Wil je als coach je grenzen verleggen, en dieper duiken in de meest krachtige en transformerende coachtechnieken? Je bekwamen in specifieke thematieken, zoals het werken met groepen? In onze master classes leer je op het hoogste niveau van meesters in hun vak.

Dit is voor:

 • Coaches en andere begeleiders die tegen de beperkingen van wat ze kennen aanlopen.
 • Mensen met praktijkervaring die hun vaardigheden en houdingen naar een hoger niveau willen tillen.

Meer over de Master Classes

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!