Coachtraining volgen?

Uitstekende beslissing! Een coachtraining helpt je niet alleen beter functioneren op het werk. Het maakt van jou een betere manager, medewerker, partner, vriend… kortom: een coachtraining is een investering in betere levenskwaliteit.

Coachtraining 'Opleiding Integrale Coaching'

Coachtraining bij YourCoach

Coachtraining bij YourCoach betekent een grondige theoretische onderbouwing. Alle internationale standaardtechnieken passeren de revue, zodat je achteraf als coach overal aan de slag kan. Daarnaast leren we je tijdens deze coachopleiding ook je eigen stijl ontwikkelen, zodat je jezelf op een unieke manier op de markt kan zetten.

Door de combinatie van mentale, fysieke, emotionele en spirituele technieken is deze coachtraining een onmisbaar element voor iedereen die mensen op alle niveaus wil kunnen begeleiden. We leggen je dus niet enkel de techniek uit, we moedigen je ook aan om je intuïtie aan te scherpen. Dat is een onmisbaar element om een goede coach te worden, en een vaak vergeten element van andere coachtrainingen.

Inhoud van de coachtraining

De coachtraining bestaat uit verschillende modules die je kan volgen naargelang je voorkennis en ervaring. Wil je gewoon eens proeven van coaching, dan kan je het Experience Weekend volgen. Ben je leidinggevende of wil je leren coachen, dan is er het Basic Programma. Voor ervaren coaches met een bestaande praktijk of coachende managers is er het Professional Programma. Hier leer je unieke technieken die nergens anders aangeleerd worden, of adaptaties van bestaande technieken die completer effectiever zijn dan het origineel.

Bedoeling van deze coachtraining

Met deze coachtraining willen we mensen snel en efficiënt leren coachen. We verliezen dus geen tijd aan onnodige technieken die niet echt werken. Van alle bestaande praktijken hebben wij de meest efficiënte uitgekozen zodat jij ook snel naar de essentie van een probleem kan gaan, en een gepaste interventie opzetten.

Inschrijven voor de coachtraining 'Integrale Coaching'?

CoachtrainingWe kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens een van de leerrijke modules van de coachtraining 'Opleiding Integrale Coaching'. Bekijk de praktische informatie, neem deel aan een demo-avond of schrijf je in voor een van de modules van de coachtraining.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!