Welkom, buurtbewoner!

We willen u graag voorstellen aan een dynamisch jong bedrijf dat actief is in uw buurt! YourCoach BVBA ontstond in juli 2007 uit de gecombineerde visie en expertises van Tom Hallez en Benjamin Ball en opereert vanop de Begijnhoflaan, vlakbij het Rabot.

Tom Hallez en Benjamin Ball

Wat we doen

We ondersteunen en begeleiden mensen met coaching, bouwen een unieke identiteit uit voor onze klanten en geven training. In ons achterhoofd speelt steeds onze missie: het werk en leven van onze klanten met ieder afgewerkt project verrijken. Onze motor is een niet-aflatende passie voor ons beroep en de mensen die we ontmoeten.

We onderscheiden ons van andere bedrijven door onze persoonlijke, no-nonsense aanpak en heldere communicatie. Bij ons weet u wat u krijgt, en krijgt u wat u wil!

Webdesign

Met meer dan tien jaar ervaring in de online wereld weten we bij YourCoach als geen ander wat een goede website nodig heeft. Eenvoud en professionaliteit staan centraal: wij maken websites die een duidelijke boodschap overbrengen, mooi en strak, en die vooral ook gebruiksvriendelijk zijn. Bij ons blijft uw budget steeds binnen de perken zodat u ook iets overhoudt om uw website te promoten.

Gratis website evaluatie

YourCoach maakt een gepersonaliseerde evaluatie van uw website en biedt aanbevelingen voor optimalisatie, zowel op het vlak van uitzicht als van functionaliteit.

Coaching

Coaching maakt uw potentieel vrij. YourCoach is een spiegel en een objectieve gesprekspartner die u helpt dingen duidelijk maken voor uzelf (zoals uw missie in het leven, terugkerende patronen, de reden voor onrust...), en een helende toekomstvisie uit te werken. Door het creëren van inzichten en het opruimen van innerlijke obstakels begeleiden wij u naar de dingen die u werkelijk wil bereiken.

Laat u leven niet zomaar aan u voorbijgaan! Open een wereld van mogelijkheden door uw persoonlijke en/of professionele objectieven te verduidelijken, en ze te bereiken. Coaching kan individueel of voor teams.

Gratis coaching intake

Leer vrijblijvend coaching kennen en zet de eerste stap naar verandering, en/of de verwezenlijking van uw doelen en dromen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!