Branding

BrandingJouw visie met succes neerzetten in de wereld

Als ondernemers en coaches hebben we een hart voor goede ideeën en gepassioneerde mensen. We weten ook dat er meer nodig is dan dat om iets aan de man te brengen. Klanten worden aangetrokken door een waardevol aanbod en een geloofwaardige identiteit, maar hoe creëer je zoiets?

Als marketing professionals begeleiden we jou bij het uitbouwen van je persoonlijke of bedrijfsmerk. We adviseren je bij het slim en kosten-effectief selecteren van die marketingtools die het beste bij jouw project passen.

Van idee tot concrete campagne

YourCoach is met haar meer dan 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven expert op het vlak van branding, van concept over technische uitwerking tot grafische afwerking. Die achtergrond, gecombineerd met onze coachvaardigheden en ondernemersinstinct stelt ons in staat een werkelijk uniek pakket te bieden.

Want niet alleen creëren we samen met jou een persoonlijk merk, bouwen we je website geoptimaliseerd voor Google, schrijven we je teksten en verzorgen we je e-mail marketing. We doen dit rekening houdende met wat jou echt drijft. We voeren niet zomaar uit, we luisteren aandachtig en maken je bewust van zaken die je misschien zelf nog niet wist en die bepalend kunnen zijn voor je succes.

Ons motto daarbij is 'Walk your talk': geen account managers en projectkosten, wij voeren zelf het werk uit. Onze eigen marketing is eigenlijk onze beste referentie. Bij ons krijg je geen PowerPoint, TLA's (Three Letter Abbreviations) en dure woorden om het hoofd geslingerd. Wij spreken een taal die jij kan begrijpen en waar je klanten voor gaan.

Branding - Onze specialiteiten

Als succesvolle marketeer komt het eropaan een mix te maken tussen de vele manieren om jouw merk in de wereld te zetten. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten. Wij blinken uit in de volgende vijf gebieden: Personal Branding - Copywriting - Websites Bouwen - Zoekmachine-optimalisatie - E-mail Marketing.

Je kan natuurlijk ook bij ons of één van onze professionele partners terecht voor andere zaken zoals brochures, persberichten of telemarketing. Door met bekende partners samen te werken kunnen we je een totaalpakket bieden waarmee jouw marketingmix efficiënt en gestroomlijnd neergezet wordt.

Personal Branding

Personal Branding is het creëren van een sterk Persoonlijk Merk waarmee je jezelf kan onderscheiden van de competitie. Via een unieke combinatie van coaching en consultancy breng je jezelf letterlijk binnen in je merk. Wij begeleiden je en werken jouw persoonlijk merk visueel en tekstueel uit. Desgewenst incorporeren we dit in je vernieuwde website.

Lees meer over Personal Branding

Copywriting

Al zeggen we het zelf: we zijn écht goed in het schrijven van aantrekkelijke, commerciële teksten. Of het nu gaat om webteksten, brochures, e-mails, nieuwsbrieven, drukwerk of andere. Iedere tekst is uniek en erop gericht jouw klanten aan te zetten verder te lezen, je site te verkennen of een bepaalde handeling te verrichten.

Lees meer over Copywriting

Websites bouwen

Yourcoach staat voor strakke, professionele websites met een heldere navigatie en toegankelijke functionaliteit. We maken je website op maat of gebruiken WordPress, een internationaal Content Management Systeem dat bijzonder flexibel en veelzijdig is. Je krijgt met dat laatste zelf de controle over je site: van het aanpassen van de menustructuur tot het invoegen van afbeeldingen en teksten.

Lees meer over Websites bouwen

Zoekmachine-optimalisatie

Bij een website hoort webverkeer. Naast de mensen die je site rechtstreeks of via bevriende sites bezoeken, wil je waarschijnlijk ook graag bezoekers aantrekken via Google. Daarvoor moet je je website zodanig optimaliseren dat je bovenaan komt te staan in de zoekresultaten. Wij begeleiden je rechtstreeks of via onze SEO-opleiding bij het optimaliseren van je code, het herschrijven van je teksten en het aantrekken van links.

Lees meer over Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

E-mail marketing

E-mail marketing is een krachtige marketingtool om met je klanten of prospecten in contact te komen. De inbox is een competitieve arena en waarin je je in positieve zin wil onderscheiden van andere berichten. YourCoach helpt je bij het opstellen en versturen van je mailings, zowel grafisch als inhoudelijk.

Lees meer over E-mail Marketing

Branding nodig?

We helpen je graag verder. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!