YourCoach Café 16 februari 2012 – Stemcoach Hilde Breda met ‘Vind je authentieke stem’

Op donderdag 16 februari 2012 mochten we actrice en stemcoach Hilde Breda ontvangen. Ongeveer 20 mensen kregen begeleiding in het losmaken van hun stem, bewust worden van hun ademhaling, het versterken van hun resonantie en articulatie.

Echt een heerlijke avond! De sfeer zat goed en de oefeningen zaten er helemaal op. Eén van de deelnemers begon de avond met een uitgesproken stille stem, en las op het einde van de workshop zonder moeite luidop een tekst voor!

Wat vond jij ervan?

Voor ons was het een van de meest geslaagde edities van YourCoach Café tot nu toe. We kunnen er natuurlijk zelf lyrisch over doen, maar we horen het eigenlijk liever van onze deelnemers: wat vonden jullie ervan? Laat het ons weten in het commentaarvak! We geven je wel nog de foto’s mee: Album op Facebook

Stemcoach Hilde Breda aan het werk op YourCoach Café

Meer over Hilde Breda

Zij die meer willen weten over Hilde Breda en stemcoaching kunnen op 20 april een gratis open les meemaken waarin Hilde je meeneemt op een ontdekking van je eigen stem. Dat is ook het begin van haar zesdelige lessenreeks ‘Je authentieke stem’ op vrijdagavonden, van 20 april tot en met 25 mei.

Meer over YourCoach Café

YourCoach Café is een maandelijks ontmoetingsmoment voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling. We nodigen telkens een spreker uit die ons van 20h tot ongeveer 21h30 onderhoudt over diens expertise. Daarna verzamelen we aan de bar voor een gezellige bespreking!

> Volgende edities van YourCoach Café
> Vorige edities van YourCoach Café

2 Responses to “YourCoach Café 16 februari 2012 – Stemcoach Hilde Breda met ‘Vind je authentieke stem’”

 1. Rudi De Latter schreef:

  Hallo,

  Ik zou me graag inschrijven voor de kennismaking les stembeheersing op 20/4 in Gent maar ik vind dit nergens in de planning terug. Kan je me vertellen hoe ik daar kan voor inschrijven?

  Hartelijk dank,
  Rudi De latter
  rudi.dl@live.be

 2. Benjamin schreef:

  Hey Rudy,
  Bedankt voor je vraag!
  Je kan je hier inschrijven: http://www.centrumopenmind.be/workshops/groei-workshop.php?ID=47
  Groeten,
  Benjamin

Leave a Reply