Opleiding enneagram

Welk enneagramtype ben jij?

Dat is de vraag waar de opleiding enneagram een antwoord op geeft. We ontdekken ieder type in deze vierdelige cursus via verschillende media en van verschillende invalshoeken. Je legt tests af, leert bij over wat ieder type inhoudt en drijft, wordt persoonlijk begeleid bij de ontdekking van jouw type...

De opleiding enneagram: wat heb je eraan?

Het enneagram is een genuanceerde persoonlijkheidsindeling met een natuurlijke en harmonieuze indeling. De geschiedenis van het enneagram reikt duizenden jaren terug, en is vandaag nog steeds geldig. Het geeft niet gewoon een inzicht in je handelen zoals andere typologieën.

Tijdens de opleiding enneagram leer je ook zien wat jou eigenlijk drijft, wat je basisangsten en -verlangens zijn. Je ontdekt de sociale rol die je op jezelf neemt. Je relaties en conflicten komen in een ander daglicht te staan, want ze zijn gewoon een uiting van hoe de dynamiek van het enneagram jullie positioneert ten opzichte van elkaar. Meer informatie over het enneagram en de enneagramtypes.

Voor wie is een opleiding enneagram?

De opleiding ennegram staat open voor iedereen die wil

  • Meer in vrede leven met jezelf
  • Diens negatieve neigingen stilleggen
  • Misverstanden over je groeipad opklaren en écht beginnen groeien
  • Betere relaties en minder conflicten hebben

Interesse in een opleiding Enneagram?

Als je interesse hebt in een coaching sessie aan de hand van jouw Enneagram type, contacteer ons dan vandaag voor een afspraak.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!