Getuigenissen

Integrale Coaching Essentials     Integrale Coaching Professional

 

Integrale Coaching Essentials

“Aan de hand van deze opleiding heb ik meer inzicht gekregen wat coaching is. Wat de mogelijkheden zijn en heb ik tevens mijzelf beter leren kennen. De manier waarop de cursus werd gegeven was nieuw. Ik vind dit de MAX.”
Peter S.
Regio Manager
“Dit is een zeer gevarieerde training met focus op technieken en een meer dan bijzondere aandacht op intuïtie. Vooral dit laatste was een inspirerende verrassing. Benjamin traint met passie, overgave, knows his shit en slaagt er eveneens in alles te overgieten met een saus van humor en lichtheid. Het was een plezier hier bij te mogen zijn.”
Rudi G.
“To-the-point, het kader schetsen en dan zwemmen. Stuk voor stuk essentiële elementen voor een steile leercurve. Ik heb ontzettend genoten van de no-nonsense en krachtige aanpak van Benjamin. Dit traject heeft me ook op persoonlijk vlak veel bijgebracht.”
Ann S.
Manager
“De cursus van Integrale Coaching is iets waar iedereen iets mee kan doen! Zowel professioneel als in het dagelijkse leven. Ik zou iedereen aanraden, die zelfs nog maar een klein beetje voeling/zin heeft in coaching, om eens naar een opendeurdag te komen. YourCoach geeft je nog meer zin om hiermee aan de slag te gaan! Voor mij was dit de spreekwoordelijke sneeuwbal die uiteindelijk een lawine is geworden. Benjamin is een life changer. Fantastische lesgever! Geweldige cursus/inhoud! Top eten! Bedankt voor alles en see you soon.”
Arno L.
Analyst
“Heel veel geleerd over mezelf en de mensen in mijn omgeving. Deze opleiding is voor mij een startpunt waarop ik verder zal bouwen.”
Tom T.
Consultant
“Alle aspecten van wenselijke processen hebben hun plaats. Benjamin geeft les en inspireert op een zeer “down to earth” manier met het goede evenwicht tussen ernst en relativering. Veel humor op hartverwarmende manier. Rijke ervaring.”
Ilse B.
“Deze cursus is gebaseerd op studie, persoonlijke kennis en ervaring. Zeker een meerwaarde en perfecte aanvulling op de cursussen die ik tot nu toe gevolgd heb. Een aanrader!”
Katrien D.
“De interactie en praktische invulling van deze opleiding, maakt deze zeer toegankelijk en leerrijk. Kan onmiddellijk worden toegepast, zelf in het dagelijkse. Niet altijd professionele situaties, ook op persoonlijk vlak. Een verrijkende training.”
Nadine H.
“Zeer concreet, no-nonsense, efficiënt, veel oefening, niet teveel theorie. Andere insteek dan louter het model. Concrete vragen waar je mee aan de slag kan.”
Veerle
“Heb een mijlpaal in mijn leven gehad, dankzij YourCoach! Was met een heel klein hartje begonnen, maar stapte de loft binnen en het voelde direct goed aan. Prijs/kwaliteit zeer goed. Uitstekende lesgever, zeer praktisch en levendig. Wordt vervolgd!”
Eva D.
Zaakvoerder
“Deze opleiding bevat structuur, is hands-on en biedt een heel gamma aan perfect toepasbare tools, allemaal gekaderd in een heldere visie. Niet alleen om één-op-één gesprekken te voeren, maar ook om teams te begeleiden of te implementeren in diverse aspecten van je leven. Well done! Ik ben fan.”
Katrien D.
“Mooie balans theorie vs oefeningen, interactieve format, praktisch, concreet toepasbaar. Goeie basis om vlieguren op te bouwen. Dynamische trainer, zeer volledig cursusmateriaal. Top eten.”
Evert D.
“Zeer no-nonsense aanpak, heel direct, heel practisch/veel oefeningen, humor naar mijn tand. Ik keek er steeds naar uit en tijdens de opleiding vergat ik uur en tijd en plaats...”
Sabien V.
Nutritionist
“Intense verhelderende opleiding, alleen al voor jezelf. Vele variërende mogelijke technieken. Ook fijn alle andere medecursisten te leren kennen. Heel tof de doe-oefeningen. Het pad ontrolt zich pas als je het bewandelt... Oprechte, authentieke coaching. Benjamin: fantastisch hoe hij het doet! Zoals het moet zijn!”
Veerle
“Intense verhelderende opleiding, alleen al voor jezelf. Vele variërende mogelijke technieken. Ook fijn alle andere medecursisten te leren kennen. Heel tof de doe-oefeningen. Het pad ontrolt zich pas als je het bewandelt... Oprechte, authentieke coaching. Benjamin: fantastisch hoe hij het doet! Zoals het moet zijn!”
Veerle
“Doen! Absolute aanrader. Fantastische persoonlijke impact. Lost meer dan alle verwachtingen in.”
Julie
“Veelzijdig bruikbare technieken, duidelijk toepasbaar. Goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Een super ervaring voor zowel professionele als persoonlijke groei Out of the box!”
Lesly D.
“Down-to-earth, hands on, eye-opener, niets zal nog hetzelfde zijn! Authentiek, oprecht, passie = YourCoach (''Alles klopt'). Fantastische ervaring, had ik al eerder moeten doen.”
Els L.
“De opleiding is een 'must' voor iedereen die overweegt om te gaan coachen of zich afvraagt coach te worden. Naast het aanreiken van theorie, wordt er geoefend zodat je ook beleeft en echt leert. Naast de groei als coach werd je zelf ook 'meegetrokken' in het kijken naar jezelf. De groei op 6 dagen is onverwacht groot. Zes intense, geweldige dagen.”
Chris
“Een prachtige opleiding integrale coaching, waarbij integraal naar alles in de mens verwijst. Het humane in al zijn aspecten overlopen en doorlopen. Dit alles op een ludieke, creatieve wijze.”
Annick D.
Consultant
“Een opleiding waar veel 'lagen' in zitten. Bijzonder, uitdagend, inspirerend. Ook privé te gebruiken: de mens centraal. Compliments!”
C. T.
“Topcursus, meer dan wat ik ooit verwacht had. Vlot, grappig, duidelijk, visueel, triggerend. Inhoudelijk heb ik meer tools gekregen dan ik ooit had kunnen denken. Een hele wereld is voor mij opengegaan. Bedankt!”
Anneleen
Zaakvoerder
“Dynamisch, creatief, leerrijk en confronterend. Laat je niet wijsmaken dat er een coach in jou zit. Ga het ervaren. Aan iedereen die het vak vanzelfsprekend vindt.”
Mariska
“Bijzonder leerrijk, intens, reis naar jezelf. Ik neem mee: extra portie zelfkennis. Aanbeveling: no-nonsense-aanpak.”
Michèle L.
“In de Integrale Coaching Essentials wordt je uitgedaagd om tot de essentie te gaan: tot de essentie van de communicatie en tot de essentie van wie je bent. Coachen is durven doen en trouw zijn aan wie je bent en daarvan is de opleider Benjamin het levende bewijs.”
Ellen D.
“Het is een opleiding die je ogen opent, die je doet voelen wat de kracht van coaching kan zijn. Het confronteert je ook met je eigen beperkingen en hoe je daar in kunt groeien om met meer bewustzijn anderen (en jezelf) te leren zelfredzaam te zijn/worden. Dit alles zonder jezelf te verliezen, zelfs in tegendeel vanuit je eigen kracht.”
Séverine C.
Projectleider
“Ik vond het een hele boeiende cursus. Hoeveel keer kan een mens zichzelf tegenkomen. Hoeveel anders is mijnkijk nu naar een stoel, een kussen, koorden, stiften... Simpele vragen en herhalen van woorden kunnen een waterval van woorden uitlokken. Hoe boeiend kan het zijn. Alles in deze coachopleiding zal ik ergens diep van binnen opslaan om de rest van mijn leven uit te kunnen putten.”
Leen
“Op safaritocht in Gent, is een ontdekkingsreis voor jezelf, van je omgeving en je naasten. Beter inzicht krijgen in de diversiteit van mensen hun vragen, doelen en behoeften is bijzonder leerrijk. Dit alles wordt op een heel professionele leuke en warme manier gebracht. Top! Dank je wel voor deze belevenis.”
Antonella
“Een boeiende opleiding: confrontatie, leerrijk, helend. Ik neem mee dat coaching een 'never ending story' is en dat het leerproces nooit eindigt (wat ik helemaal niet erg vind).”
Veronique D.
Coördinator
“Krachtige opleiding die me de tools geeft om zelf aan de slag te gaan. De verschillende invalshoeken geven je een andere kijk, zowel privé als professioneel.”
Joke F.
“De coachopleiding bestaat uit heel veel oefeningen zodat je dadelijk praktische ervaring opdoet met de nieuw geleerde 'coaching basics en tools'. De opleiding leert hoe je met heel eenvoudige en direct toepasbare technieken je klant kan verder helpen door de focus te leggen op de vorm van het gesprek. Alles wordt op een heel duidelijke en visuele manier uitgelegd waardoor de nieuwe informatie goed blijft hangen. Een echte aanrader.”
Ine A.
“Zeer verrijkend! Niets moet, alles mag! Boeiend om jezelf tegen te komen. Wat neem ik mee: streven naar evenwicht, jezelf niet uit het oog verliezen.”
Marina J.
Coördinerend Directeur
“De training is een verrijking voor mezelf geweest en daardoor ook voor omgang met anderen. Door de opleiding ben ik veel bewuster geworden van mijn eigen patronen, talenten, valkuilen. Ik kan dingen die gebeuren rond mij beter kaderen en (van op afstand) begrijpen. De opleiding heeft mijn blik op de wereld veranderd.”
Lut F.
Customer Service Manager
“Goede en gestructureerde opleiding. Zelfreflectie. Fijne en zeer goede coach (praktisch en theoretisch).”
Stefan V.
“Je volgt de cursus met als doel te leren coachen. En ondertussen zit je zelf in het coachbad. Al wat ik leerde, paste ik ook toe op mezelf. Zo had ik het dubbele plezier gehad hier te mogen zijn. Zeer dankbaar!”
Maryse B.
“Mijn kracht en talent als coach ontdekken en fine tunen d.m.v. originele en krachtige oefeningen die je coaching brengen tot de essentie. De vele oefenmomenten en praktijkervaring zijn de absolute sterkte van deze opleiding.”
Melissa
“Ik vond het een hele boeiende cursus. Hoeveel keer kan een mens zichzelf tegenkomen. Hoeveel anders is mijnkijk nu naar een stoel, een kussen, koorden, stiften.. Simpele vragen en herhalen van woorden kunnen een waterval van woorden uitlokken. Hoe boeiend kan het zijn. Alles in deze cursus zal ik ergens diep van binnen opslaan om de rest van mijn leven uit te kunnen putten.”
Leen
“De drive van Benjamin werkt aanstekelijk. Een opleiding waar je vooral over jezelf ontzettend veel leert. Een verrijking voor het leven. Een rugzak vol tools voor de start van een nieuw leven.”
Toni R.
“Ik vond het een zeer degelijke en praktijkgerichte korte opleiding waarin een gezond evenwicht aanwezig was tussen theorie en praktijkoefeningen. Benjamin is een zeer gedreven en energiek persoon die de theorie op een uitdagende manier weet over te brengen. De opleiding is een echte aanrader voor wie op een korte en intensieve manier de basis van coachen onder de knie wil krijgen.”
Wout R.
“Na verschillende, functie gerelateerde opleidingen te hebben gevolgd, eindelijk een opleiding gevonden die tegelijk uitdagend en realistisch is!”
Nicolas V.
“De passie voor coaching en de passie om die passie over te brengen, straalde al tijdens de info avond. Dezelfde passie voelde ik opnieuw tijdens de opleiding. De opleiding zelf ging diep, veel gelach, gestuntel voor de deelnemers, maar super ondersteunend door de begeleiders. Om vol energie en goede moed weer naar huis te keren. Dank je wel.”
Ilse H.
“De opleiding geeft een zeer goede basis mee aan coaching-technieken, methoden. Met ruimte om deze snel en efficiënt in oefening te gieten. Zeer praktijkgericht met nadruk om 'jouw stijl' en weinig theorie/verplichte formats. Zowel de opleiding naar coaching toe als naar zelfontplooiing toe, zeer verrijkend en waardevol! Bedankt!”
Marleen A.
“Bij het binnenkomen voel je al de positieve energie. Die werkt zeer oppeppend. Benjamin brengt een bepaalde dynamiek in beweging die overstraalde de hele groep. Dat zorgde voor een openheid en zeer vertrouwde omgeving. Dit resulteerde in een pittige, aangename confrontatie met mezelf. Ik heb de richting die ik initieel zocht dankzij deze opleiding gevonden. Ik geloof er oprecht in dat ik mijn doel behaal!”
Kiara T.
Zaakvoerder
“No-nonsense opleiding. Het hoge tempo neemt je mee en laat weinig ruimte om aan jezelf te twijfelen. Zeer goede basis die op natuurlijke wijze geïntegreerd wordt en ook makkelijk toepasbaar is om een start te nemen als coach.”
Ivy V.
Workforce Planner
“Ik was klaar om deze opleiding te starten. Benjamin zei: opgelet, je komt jezelf nog eens tegen! Dat klopt, die uitdaging/cadeau krijg je er gratis bij om je pad verder te ontrollen...”
Natalie
“Zeer sterke opleiding voor wie coaching overweegt. Ook zeer persoonlijk confronterend voor wie op zoek is naar persoonlijke groei. Deze coachopleiding geeft je de trigger om op beide paden aan de slag te gaan.”
Koert
“Interessante cursus met veel modellen en voornamelijk veel oefeningen zodat je snel alles in de praktijk kan brengen. Zeer professioneel maar toch ook warm, vriendelijk en menselijk. Sterke lesgever. Benjamin, bedankt om te zijn wie je bent!”
Sabine T.
“Als jij een artisjok was, dan pelt deze opleiding de puntige omwindselbladeren weg om je noot/kern tevoorschijn te halen. Je noot wordt in beweging gebracht zodat deze begint te rollen, op zijn eigen tempo en overtuigt van zijn richting.”
Lisa G.
“Volg een opleiding, daar waar je een ‘klik’ voelt. Met deze woorden van Benjamin schreef ik me in voor de Essentials. Na de 6 dagen kan ik dit enkel volledig beamen en voel me daarbij heel tevreden. De combinatie van de klassieke coaching tools en hoe je ze dan in de ‘echte’ realiteit toepast, was voor mij een verademing. Met deze inzichten zie ik de verdere stappen van mijn professionele carrière met veel vertrouwen tegemoet!”
Wesley B.
Research & Development
“Wat een ervaring, naar de les gaan was nog nooit zo leuk. Veel respect voor de lesgever. Zowel professionele als innerlijke groei.”
Steve V.
“Wat mij heel erg positief geraakt heeft is het respect dat door de lesgever werd opgebracht. Het gewoon ‘mogen zijn’ met al je zwakheden en sterktes maakt dat je echt stappen vooruit kunt zetten. Hartverwarmend en daardoor erg effectief.”
Martine D.
“Ik las op de website de positieve commentaren en hoopte dit ook echt terug te vinden, te ervaren. Ik stel vast dat ik meer dan ik durfde verwachten heb geleerd. In de eerste plaats voor mezelf en uit mezelf, maar minstens zo waardevol is wat ik ervaren heb uit de interactie met de medecursisten. Dank je!”
Ineke P.
“Een opleiding waarbij de beweging belangrijker was dan het doel. Perfecte balans tussen theorie en onmiddellijk toetsen aan de praktijk. Coaches waren top. Een unieke ervaring die zin geeft naar meer. Het pad ontstaat wel degelijk doordat en terwijl je het bewandelt. Dikke merci voor de nieuwe inzichten.”
Ann D.
“Een prachtige introductie in de wereld van coaching, met een goede verhouding tussen theorie en praktijk. Waarbij de nadruk op praktijk(oefeningen)ligt. Bovendien ook een stevige rit naar (de noodzakelijke) zelfkennis.”
Ben V.
“Boeiende opleiding, waarin theorie en praktijk in perfecte balans naar voor wordt gebracht. Jürgen en Benjamin zijn enthousiaste en respectvolle lesgevers/coachen. Hun kennis en ervaring delen ze op een boeiende en motiverende manier waardoor je gewoon openbloeit en gelooft in je doel. "Just do it!".”
Sofie V.
Ged. Bestuurder
“Een wonderlijke ervaring als mens en als coach. De opleiding is theoretisch ijzersterk en toch is het geleerde meteen toepasbaar. Eenvoudig, verfrissende oefeningen met impact, grote impact. Benjamin is een krachtige trainer met respect voor de authenticiteit van het individu. Tot slot: ik ben mijzelf een paar keer stevig tegengekomen en ik heb mooie andere mensen ontmoet. Grote dank!”
Joke V.
Trainer-coach
“Praktijkgerichte opleiding die naast het aanreiken van een rader vooral focust op het 'doen'. Niet alleen professioneel een goede basis, maar tevens heel sterk om tot zelfinzicht te komen.”
Griet V.
“Deze opleiding was voor mij een eerste kennismaking met coaching. De opleiding is echter meer dan een introductie. De theorie wordt onmiddellijk toegepast, verkend in praktische toepassingen waardoor de mechanismen duidelijker worden. Dit geeft de opleiding diepgang.”
Elmar V.
“Deze opleiding is voor mij heel verrijkend en ver-rijkend geweest! Mijn beweging is een feit, jullie hebben me alleen nog meer zin en gedrevenheid bezorgd om deze beweging verder te zetten. En elke beweging die uit jezelf komt blijft duren... Dank jullie wel! Dankbaarheid is immers een herinnering van het hart!”
Ine B.
Apotheker
“Een zin dat ik onthoud uit de opleiding: "Het pad ontvouwt zich terwijl je het bewandelt". Er gebeurt en verandert niets in je leven als je niet in beweging komt. Geloof me, deze opleiding brengt in beweging. Intens, fascinerend, inspirerend. Een 'never ending story' voor mij.”
Jessica D.
Directie Assistente
“De Opleiding Integrale Coaching gaf me tools, handvaten, inzichten om een pallet aan coaching gesprekken te kunnen activeren. Deze cursus was voor mij zeer inspirerend, zeer vaak to-the-point, recht erop! Theorie afwisselend met vele praktische oefeningen ter plaatse maakt je (nog veel) sterker. Jurgen en Benjamin: allebei toppers, elk met hun eigen manier van aanpak! Super!”
Martine B.
Zaakvoerder
“De combinatie klassiek-alternatief coachen is absoluut een meerwaarde. Een opleiding met dynamiek en openheid.”
Silvia D.
Ergotherapeute
“Uitstekende opleiding zowel voor startende als voor ervaren coach omdat je veel praktische zaken leert die echt een meerwaarde zijn. Vooral de integrale aanpak die oog heeft voor het menselijke en verder gaat dan modellen alleen, onderscheidt Yourcoach!”
Koen M.
“Een ideale combinatie tussen theorie en praktijk. Deze opleiding verveelde mij op geen enkel moment. Een opleiding waarin je jezelf tegenkomt. Het is een verrijking voor mijn leven op professioneel, maar ook privévlak.”
Vanessa S.
“Zeer hands-on, vanaf dag 1. To-the-point, contentrijk; geen tijdvullend gepraat maar (r)echt naar de essentie. Door de fijne humor blijft het luchtig en hou je zonder moeite van de eerste tot de laatste minuut je aandacht erbij.”
Greet B.
“Deze opleiding leert voldoende technieken aan om met de juiste attitude te coachen. De oefeningen die je doet, geven jezelf ook nieuwe inzichten mee. Je wordt dus zowel intellectueel als mentaal beter. Daarnaast leer je in een korte periode boeiende mensen kennen.”
Pieter
“Er wordt op een heel menselijk aspect gecoacht, wat een meerwaarde betekent in een nieuwe beweging zowel op zakelijk, relationeel als sociaal vlak. Elke week was een stap+1! Super verrijkend om dagelijks toe te passen, in mijn persoonlijk ontwikkelingsplan.”
Pieter
“De coach Essentials opleiding heb ik ervaren als een zeer zinvolle basis. Het was concreet, warm, menselijk en direct bruikbaar. Het heeft gemaakt dat ik mezelf beter heb leren kennen, blinde vlekken ben tegengekomen en weet waar er aandachtspunten zijn. Ik heb zin om me verder te scholen in het coachingswerk.”
I. V.
“Inzichten meegekregen in Essentials hebben niet enkel impact op werkgerelateerde items, maar ook op privé-vlak. Na de cursus sta je net iets anders in het leven. Iets beter. Aan te bevelen aan iedereen.”
Hugo V. L.
Executive producer
“Praktisch, tastbaar, voelbaar. Technieken die werken!”
M. L.
“Goede eerste introductie tot coaching dankzij de zeer praktijkgerichte aanpak.”
Els
“Een ideale opleiding voor diegenen die interesse tonen in de minder theoretische aanpak van coachopleiding. Een zeer 'hands-on' en concrete manier om de nodige tools aan te leren voor het al dan niet professioneel coachen.”
Florence
“Zeer bruikbaar voor mensen in de people-business. Zeer toegankelijk, actiegericht en ook nuttig voor persoonlijke ontwikkeling.”
Patsy V.
“Concreet toepasbaar, to-the-point (niet te zweverig en niet te theoretisch). Een cursus waarna je effectief verder aan de slag mee kan.”
Chris D.
“Zeer waardevolle kennismaking met coaching en eerste aanzet om verder te verdiepen. Na deze opleiding is het mogelijk om voor jezelf uit te maken wat het vervolgtraject kan zijn.”
Luc V.
HR manager
“Enerzijds leerde ik enorm veel technieken en tools die heel concreet en dus heel bruikbaar zijn. Anderzijds was het ook een persoonlijke ontdekkingstocht waarbij ik mezelf en de beweging die ik aan het maken ben, heb mogen ontdekken. De 6 dagen vlogen voorbij, jammer dat het al gedaan is.”
Kathleen
“Een zeer gestructureerde opleiding met een uitstekende trainer waarbij er ruim voldoende mogelijkheid bestaat tot zelfontwikkeling en evolutie. Een opleiding met karakter die absoluut een aanrader is voor iedere persoon die meer voeling met het coachen wenst te krijgen.”
M. H.
“Bedankt voor de praktijkgerichte opleiding vol handige tips, tools en technieken maar waarbij toch genoeg flexibiliteit werd geboden om jezelf als coach te ontplooien op je eigen manier.”
J. J.
Zaakvoerder
“Goede persoonlijke ontwikkeling & inzichten. De nodige triggers om in beweging te komen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”
H. M.
“De opleiding heeft vooral voor heel veel persoonlijke groei gezorgd. Eigenlijk zou elke persoon 1x in zijn leven zo'n opleiding moeten volgen. Het is ongelooflijk wat na de opleiding allemaal op je af komt.”
Iris D. M.
Coach/trainer
“Een praktische opleiding waarbij je naast een coachende attitude ook veel zelfkennis verkrijgt. De opbouw is ideaal: niet te snel of te traag. Op het einde kijk je door een andere bril naar de wereld en de mensen om je heen, maar vooral naar jezelf en je eigen remmingen. Kortom: waardevolle inzichten die je doen groeien.”
Jenny J.
Zaakvoerder
“Leerrijk, praktisch & doelgericht. Fantastische groepssfeer. Veilig klimaat.”
I. B.
Communicatieadviseur
“Goed georganiseerde opleiding waarin je bijleert over jezelf en de eerste stappen leert zetten naar vertrouwen in jezelf als coach. Deze opleiding haalt je uit je comfortzone, in het gebied van zelfverkenning en positieve groei.”
Luc
Coach
“Ik heb al veel verteld over de opleiding aan anderen (lees: fan). Vooral de verschillende levels werken verrijkend en hebben effect. Ook de focus per training zorgt ervoor dat het geleerde echt blijft pakken. Eye & mind opener. Daar zouden heel veel mensen iets mee kunnen.”
Shana
“Intuïtie en theorie worden samen ingezet wat ik persoonlijk een zeer sterke aanpak vind.”
Tamara D.
“De praktische kant van het coachen wordt goed aangereikt. Veel geoefen. Geen kookboek maar verandering, attitudes. Veel tools dat je meekrijgt.”
Cliff T.
Kinesitherapeut
“Een opleiding die jouw ogen opent: je leert attitudes herkennen, je leert situaties inschatten, je leert acties te nemen maar bovenal leer je ook veel over jezelf. ”
Sabine D. B.
Gezondheidsconsulent
“Cursus, formats, oefeningen gaven me veel inzichten en hebben veel bij me losgemaakt. Het hoofddoel waarvoor ik de cursus wou volgen (nl. als zelfontplooiing van mezelf) werd ruimschoots ingelost. heel erg dank hiervoor.”
Tiny C.
“Alleen al voor je eigen zelfontplooiing zou iedereen dit eenmalig moeten volgen. Soms heel confronterend maar o-zo verrijkend als je er open voor staat.”
Birgit
“Prima opleiding, je leert écht wel iets. Vooral de basishoudingen die je als coach moet hebben.”
Eddy D. N.
“Integrale coaching heeft me op verschillende domeinen geprikkeld: gevoelsmatig én mentaal, professioneel én persoonlijk, diepgaand én luchtig.”
Jos
“De opleiding Integrale Coaching heeft mij naast een opleiding als coach ook veel persoonlijke inzichten gebracht. Na het volgen van deze opleiding sta ik zowel professioneeel als pesoonlijk sterker en klaar voor een volgende uitdaging. Als coach is mij een coachende attitude bijgebracht die niet alleen gekend, maar ook doorleefd is.”
Kristof
“Deze opleiding biedt inzichten die niet enkel doorwerken in je professioneel leven, maar in je hele manier van "authentiek zijn".”
Angélique
“Iedereen kwam met een verwachting. Mijn verwachting was volledig ingevuld. Toffe groep om mee samen te leren en samen te ontwikkelen. Na de vele oefeningen verschillende theorieën heeft ieder zoch zijn eigenheid behouden en verder ontwikkeld. Evenwicht theorie/praktijk was er.”
Paul
“Het was op 1 jaar een levensreis op persoonlijk vlak, ik heb op deze korte periode meer over mezelf geleerd dan in de rest van mijn leven en ook zelf meer in beweging gebracht in mijn persoonlijk leven.”
Dirk
“Deze cursus zal mij sterker maken in omgaan met mensen. Ik kan ze nu coachen zonder dat ze het doorhebben. Er zitten in de cursus voldoende elementen om je weg te vinden in coaching. Het is een zeer goede investering op persoonlijk vlak.”
Karin
“Gevarieerd aanbod mét diepgang. Direct bruikbare materie, zowel zakelijk als privé te gebruiken. De groei persoonlijk + groep is voelbaar vanaf de eerste dag. Elke cursist, zonder één uitzondering, gaat met een voldaan gevoel naar huis.”
Peggy
“Diversiteit. Creativiteit. Durven experimenteren. Think out of the box. Comfortzone bevoelen en buiten treden.”
Mireille
“Coaching vanuit zeer diverse invalshoeken wordt geconsolideerd. De kennis en vaardigheden die je leert, zijn in heel veel contexten van toepassing. Flexibiliteit: er wordt ingespeeld en een antwoord gegeven op de behoeften en vragen van de deelnemers.”
Daphné
“Niettegenstaande 'open approach' toch een duidelijk programma. Eén van de weinige opleidingen die het begrip 'coaching' zo breed benadert. Alles systemen, tools en technieken & theorieën komen aan bod.”
Franky
“De sterke punten van de Integrale Coaching Essentials zijn wat mij betreft absoluut:
  • De onmiddellijke toepasbaarheid van de materie.
  • De authenticiteit en het 'entertainmentgehalte' van de trainer waardoor de opleiding geloofwaardig en beklijvend is.
  • Een mooi evenwicht tussen theorie en praktische oefeningen zodat je het aangebrachte materiaal 'aan de lijve' kan ervaren en je daarbij kan voelen of het iets is wat bij jouw eigen stijl en persoonlijkheid past.
  • De toegankelijkheid van de trainers en vrijheid die je als cursist mag ervaren om jezelf te zijn. Dit zorgt voor een veilig gevoel waardoor je je kleine kantjes durft te tonen zonder schrik om veroordeeld te worden.
  • De opmerkzaamheid van de trainers die oog hebben voor wat zich bij de cursisten afspeelt en hiermee dan ook rekening houden.
  • De gastvrije omgeving én last but not least de heerlijke keuken.”
Ilse N.
Office Manager
“De technieken zijn zo doorleefd en eenvoudig hanteerbaar, eenmaal je die vat, dat ze ook als niet-coach in andere functies, bvb. bij zware commerciële onderhandelingen, minnelijke regelingen, juridische onderhandelingen uiterst veel resultaat geven. In tegenstelling tot andere coachingcursussen leer je de technieken toepassen. Terwijl je bij andere cursussen de zoveelste map in je kast zet. Een absolute aanrader.”
Veerle C.
Advocaat
“Integrale coaching heeft niet zozeer te maken met integralen of wiskunde, maar vooral met wijskunde. De wijsheid die je altijd al gehad hebt over jezelf, maar die wat verstopt zat. De kunst om die wijsheid te herontdekken en de tools om die weg te vinden worden je in deze opleiding aangereikt.

De frustratie over mijn job was de voornaamste en chronische "trigger" om deze opleiding te volgen. Zowel beide lesgevers als de medeleerlingen vormden onuitputtelijke bronnen van reflectie, verwondering, dialoog, praktijkoefeningen en 'aha erlebnissen'. Iedereen kreeg de kans om zichzelf binnenstebuiten en ondersteboven te keren met alle respect voor ieders eigenheid.

Ik kan op mijn eerste communiezieltje bevestigen dat deze opleiding mijn kijk op mijn beroeps leven op fundamentele wijze heeft veranderd. Ik kan op mijn plechtige communie zieltje bevestigen dat deze opleiding mij de kracht en de lef heeft gegeven om –meer- mijn ding te doen en mijn beroepsleven een andere draai te geven. Ik kan op mijn integrale coach zieltje bevestigen dat deze opleiding voor mij op het juiste moment, op de juiste plaats en bij de juiste mensen heeft plaatsgevonden.

Dank je Benjamin.”
Frank M.
Advocaat

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!